Bize Yapılanları Kullanmak İsteyenler Var!

Alparslan Kuytul Hocaefendi 25 Nisan Pazartesi günü Akit Tv ve Beyaz Tv tarafından kendisine atılan asılsız iftiralara Tv Furkan’da canlı yayın üzerinden cevap verdi.

Bize Yapılanları Kullanmak İsteyenler Var!
27 Nis 2017 19:23:27

Alparslan Kuytul Hocaefendi 22 Nisan’da yaşanan olay ile ilgili kendisine yöneltilen “‘Hayır’ dediği için Furkan Hareketine müdahale yapıldı şeklindeki yorumları nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna; “ Referandumdan haftalar öncesinde dünya aleme oy kullanmayacağımızı ilan etmiştik. Bunu defalarca söylediğimiz halde bizi sürekli ‘evet’ diyenlerle karşı karşıya  getirmek istiyorlar ve başımıza gelenler sanki hayır demişiz de sanki o yüzden başımıza gelmiş gibi göstermek isteyen başka bazı çevreler var”  dedi. Devamında ise; kendilerine yapılanları kullanmak isteyen çevrelerin olduğunu ifade eden açıklamalarda bulundu.

                                                                                                                     

Daha öncede sosyal medyada yayılan Furkan Vakfı “Hayır” diyeceğini açıkladı” şeklinde yapılan asılsız haberlere Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi cevap vermiş, “Benim böyle bir açıklamam olmamıştır. ‘Hayır’ tarafına ya da ‘evet’ tarafına destek veriyor değiliz. Müslüman olarak bizim istediğimiz şey Allah’ın dünyasında Allah’ın dediği olmalıdır.” demişti.



0 Yorum

Yorum Yaz