• Anasayfa
  • ANALİZ Haberleri
  • Bu Alçaklar Amerika’nın Sebep Olduğu Kan Gölünü Görmek İstemiyor Siyasal İslam’ı Suçluyorlar

Bu Alçaklar Amerika’nın Sebep Olduğu Kan Gölünü Görmek İstemiyor Siyasal İslam’ı Suçluyorlar

Alparslan Kuytul Hocaefendi bu akşam gerçekleştirdiği tefsir dersinin ardından soru cevap bölümüne geçilmesi ile kendisine yöneltilen “Suudi Bakan Yardımcısının Siyasal İslam sadece kan gölüne neden oldu” şeklindeki sözlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna “Bu alçaklar Amerika’nın sebep olduğu kan gölünü görmek istemiyor o yüzden siyasal İslam’ı suçluyorlar” dedi.

Bu Alçaklar Amerika’nın Sebep Olduğu Kan Gölünü Görmek İstemiyor Siyasal İslam’ı Suçluyorlar
25 Şub 2017 00:42:53

Alparslan Kuytul Hocaefendi  bu akşam gerçekleştirdiği tefsir dersinin ardından soru cevap bölümüne geçilmesi ile kendisine yöneltilen “Suudi Bakan Yardımcısının Siyasal İslam sadece kan gölüne neden oldu” şeklindeki sözlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna “Ey Suudi devletinin Amerikan uşakları! Siyasal İslam değil kan gölüne döndüren. Amerika’nın ve senin de içinde bulunduğun Ortadoğu projesidir kan gölüne sebeb olan” diyerek “Bu alçaklar Amerika’nın sebep olduğu kan gölünü görmek istemiyor o yüzden siyasal İslam’ı suçluyorlar” dedi.

Evet Suud’i bakan Hazretleri (!) böyle demiş. Hâlbuki siyasal İslam değil kan gölüne döndürün. Amerika’nın ve senin de içinde bulunduğun Ortadoğu projesi kan gölüne dönderdi. Ey Suudi devletinin Amerikan uşakları! Sizin de beraber olduğunuz Amerika’nın Irak’ı işgalinden sonra başladı kan gölü.

Suudi Bakan Yardımcısının sözlerini sert bir şekilde eleştiren Hocaefendi “Siyasal olan İslam ya da Siyasal olmayan İslam diye bir şey yok İslam İslam’dır.” Dedi.

Yalancılar. Irak’ın işgalinden evvel daha büyük bir olay var mıydı Ortadoğu da? Kan gölü var mıydı? Amerika Irak’ı bunun için işgal etti, Ortadoğu’yu kan gölüne çevirmek için. Ve ben o zaman da bu sebepten itiraz ettim. Ve Türk hükümetinin yardım etmesinin caiz olmadığını söyledim. Şimdi Suudi bakan siyasal İslam sebep oldu diyor. Siyasal olan İslam, Siyasal olmayan İslam böyle bir şey yok İslam İslam’dır.

Siyasal İslam’dan ve kan gölüne sebep olunmasından, IŞİD’ı kast ettiklerini söyleyen Hocaefendi  IŞİD’ı Amerika’nın meydana getirdiğini ve kan gölünün sebebinin Amerika olduğuna vurgu yaptı.

 Siyasal İslam derken yani İslam devleti isteyenleri kastediyorlar. Bu zaten İslam’ın kendisidir. Kur’an niçin gelmiş? Kur’an-ı Kerim elbette ki hükmetmek ister. Kur’an Allah’ın kelamıdır ve onun dediği olmalıdır. Siyasal İslam dedikleri budur. Bu kan gölüne sebep olmuş. Kimi kastediyorlar? Elbette ki IŞİD’i kastediyorlar. IŞİD nereden çıktı? Bana bile küfrün önderi diyen IŞİD nereden çıktı? Ömrüm küfür ile mücadele ile geçmiş, tevhidi anlatmakla geçmiş bana bile böyle diyen bir anlayış nereden çıktı? Irak’tan. Irak’ta kim hâkimdi? Amerika. Ne zaman çıktı ortaya birkaç sene önce. Amerika’nın hâkim olduğu topraklardan fışkırdı. Bu alçaklar Amerika’nın sebep olduğu kan gölünü görmek istemiyor siyasal İslam’ı suçluyor. Çok alçak olmuşlar. Yani kan gölünün sebebi Amerika değil mi? Irak’ı işgal etti, orada örgütler meydana getirdi, defolup giderken de yerine örgütleri bıraktı. Sonra Suriye’yi hedef olarak gösterdi, Türkiye’ye göz kırptı. Türkiye orada ki hareketi başlattı. Kan gölü özellikle Irak ve Suriye’de oldu. Irak’a direk giren kendisi, Suriye’yi de başlatan yine Amerika. Ve Türkiye’yi yarı yolda bırakan alçak yine Amerika. Beşşar’ın devrilmemesinin sebebi yine Amerika. Kan gölünün büyümesinin sebebi Irak ve Suriye’yi karıştıran bu kadar insanın ölmesine sebep olan, kaos meydana getiren yine Amerika. Arap baharı denen yalanı ortaya atan yine Amerika. Mısır’da, Tunus’ta, Yemen’de Arap baharı havaları estiren yine Amerika.

Açıklamasında Ortadoğu’nun içinde bulunduğu vahim duruma değinerek kan gölünün sebebinin Arap baharı yalanını söyleyen Amerika olduğunu söyledi ve yıllar önce Arap baharı için “Bu bahar sahte bahar inanmayın!” dediğini hatırlatarak “Bu büyük projeyi yapan, tahrik eden, para veren kim? Bir örgütün tankları, füzeleri olur mu? Petrol rafinesini çalıştıracak kadrosu olur mu? Bu petrolü dünyaya satacak imkânları olur mu? Çocuk mu kandırıyorsunuz? Dedi.

Aslında ortada bahar diye bir şey yoktu ben o zamanda bunu söylemiştim ‘Bu sahte bahar demiştim.’ Bu aslında kıştır çok kan akacak dedim altı sene evvel. Bütün bunları yapan Arap baharını gerçekleştiren, Tunus’ta kan akıtan, Yemen’de kan akıtan, Libya’da kan akıtan, Mısır’da kan akıtan, Irak’ı bu hale getiren, Suriye’yi bu hale getiren Amerika’dır bunu herkes biliyor. İnsan bu kadar alçalmaz. Bunun sebebi siyasal İslam’mış. Siyasal İslam kan gölüne sebep olmuş. Hayır Amerika sebep oldu. Bizden de bazı gafiller onlara katılmış olabilir, cahil gençler katılmış olabilir. Ama büyük projeyi yapan, tahrik eden, para veren kim? Bir örgütün tankları, füzeleri olur mu? Petrol rafinesini çalıştıracak kadrosu olur mu? Bu petrolü dünyaya satacak imkânları olur mu? Çocuk mu kandırıyorsunuz? Milyarlarca dolar paraya hükmedebilir mi? Bunların hiç mi mermisi bitmez? Bu mermi bunlara nereden geliyor? Bu füze nereden geliyor? Uçaksavarlar nereden geliyor? Her gün bu kadar vuruluyorlar bunlar neden bitmiyor? Altmış yedi tane devlet savaşıyor neden bitiremiyor? Çocuk mu kandırıyorsunuz?



0 Yorum

Yorum Yaz