Bu iki resme iyi bakın!

OHAL bahanesiyle İslami programlar yasaklanırken çirkinliklerin yaşandığı, içkinin su gibi tüketildiği programlara hiçbir şekilde yasak getirilmiyor.

Bu iki resme iyi bakın!
01 Mayıs 2017 18:49:14

30 Nisan'da Çukurova Üniversitesinde yapılan DUMAN & Teoman adlı şarkıcıların  Adana Konseri sonrası, alanı terkeden dinleyicilerin çevreyi aşırı derecede kirlettiği, program boyunca içtikleri içki şişelerini alana attıkları görüldü. (Soldaki resim) OHAL bahanesiyle İslami programlar yasaklanırken bu tür ahlaksızlıkların yaşandığı, içkinin su gibi tüketildiği programlara ise hiçbir ses çıkarılmıyor.

Bu videoda ise görüldüğü üzere Furkan Hareketi mensupları polisin acımasızca müdahalesine, biber gazına rağmen çiçekleri düşünmüş, bir çiçeğe dahi zarar vermemişti. Bu denli hassas olan Furkan Hareketinin ise OHAL bahanesiyle konferansları iptal ediliyor, basın açıklaması yapmasına dahi izin verilmiyor, üstelik polisin acımasızca müdahalesine maruz bırakılıyor.

Tüm bunları kamuoyunun vicdanına sunuyoruz.

 

 

 



2 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Olgay Çelik 05 Haz 2017 15:43:00

    Kim iyi bir iş yaparsa kendi lehinedir. Kim de kötülük yaparsa kendi aleyhinedir. Rabbin, kullara (zerre kadar) zulmedici değildir.rnFussilet Suresi 46. ayetrnRabbim engellemelerin kalkmasını nasip etsin inşallah

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    gulsum 05 Nis 2017 22:14:00

    Rabbim vicdansizlara dogrulari gostersin yaptiklari zulum bir yere kadar


Yorum Yaz