Burhan Kuzu: Atatürk yerinde, demokrasi yerinde, Rejim bu işte!

"Rejim değişikliğine bin defa hayır, bir milyon defa hayır" diyen AKP İstanbul Milletvekili ve Anayasa Profesörü Burhan Kuzu, "Atatürk yerinde, demokrasi yerinde, bayrak yerinde, devlet yerinde. Rejim bu işte. Buna zerre kadar yan bakan yok." ifadelerini kullandı.

Burhan Kuzu: Atatürk yerinde, demokrasi yerinde, Rejim bu işte!
24 Mar 2017 14:36:13

AKP İstanbul Milletvekili ve Anayasa Profesörü Burhan Kuzu, "Rejim değişikliğine bin defa hayır, bir milyon defa hayır. Atatürk yerinde, demokrasi yerinde, bayrak yerinde, devlet yerinde. Rejim bu işte. Buna zerre kadar yan bakan yok. Bu nasıl bir rejim değişikliğidir. İnsan bunu söylerken biraz utanır. Anayasa diyor ki, ‘ülke milletiyle bölünmez bir bütündür’. Bu madde orada olduğu sürece hiç bir Allah’ın kulunun bu ülkeyi bölmeye hak ve yetkisi yoktur ve gücü de yetmez." ifadelerini kullandı.

16 Nisanda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandumu ile ilgili olarak konuşan Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Türkiye Cumhuriyeti'nin demokratik yollarla göreve gelmiş hükümetinin bakanlarının çalışma yapmasına, toplantı yapmasına Avrupa’da izin vermiyorlar. Türk bayrağı, Atatürk posteri önünde toplantı yapmalarına izin vermiyorlar. Kime izin veriyorlar? Terörist başının posterinin önünde, paçavralarla kampanya yapan terör örgütlerine destek veriyorlar. Milletvekili gönderiyorlar. Almanya, Hollanda gibi ülkeler devlet kanallarında aleyhte kampanya yapıyorlar.” diye konuştu. 

AKP Milletvekili Şeyh Said'e Hakaret Etti

AKP İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Şeyh Said'e yaptığı hakaretleriyle gündeme gelmişti.

   

 

 

Etiketler:   anayasa


0 Yorum

Yorum Yaz