Bütün Müslümanları Bildiğini Konuşmaya Davet Ediyorum!

Alparslan Kuytul Hocaefendi dün akşam gerçekleştirmiş olduğu tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen “Hüda-Par yöneticilerinin tutuklanmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna “Ben bunu yıllardır söylüyorum, kimse desteklemedi beni, görmezden geldiler, kör olmak istediler, sağır olmak istediler. Sanki olay sadece bizimle ilgiliymiş gibi, halbuki ben kaç defa dedim. Sırayla, hepsine sıra gelecek. Tüm Müslümanlar uyanmalı dedim, anlatamadım.” sözleri ile cevap verdi.

 Bütün Müslümanları Bildiğini Konuşmaya Davet Ediyorum!
08 Tem 2017 17:17:47

Alparslan Kuytul Hocaefendi dün akşam gerçekleştirmiş olduğu tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen “Hüda-Par yöneticilerinin tutuklanmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna “Ben bunu yıllardır söylüyorum, kimse desteklemedi beni, görmezden geldiler, kör olmak istediler, sağır olmak istediler. Sanki olay sadece bizimle ilgiliymiş gibi, hâlbuki ben kaç defa dedim. Sırayla, hepsine sıra gelecek. Tüm Müslümanlar uyanmalı dedim, anlatamadım.” sözleri ile cevap verdi. Alparslan Kuytul Hocaefendi yaklaşık 3 yıl önce; gerek yaptığı açıklamalarda gerekse Furkan Nesli Dergisi’nde yayınlanan yazılarında bu gerçeğe değinmiş ve “AKP’ye bindiği dalı kestiriyorlar” diyerek yetkilileri uyarmıştı.

Tüm Müslümanlar Uyanmalı Dedim, Anlatamadım

Daha önce o cemaatin polislerin hâkimlerinin kendilerine bir kumpas hazırladığını söylüyorlardı. Şimdi durum değişti bilemiyorum bir suçları var mı? Bu benim alanım değil. En küçük bahanelerle birçok Müslüman içeri atılıyor, susturuluyor, programlar iptal ediliyor. Ben bunu yıllardır söylüyorum, kimse desteklemedi beni, görmezden geldiler, kör olmak istediler, sağır olmak istediler. Sanki olay sadece bizimle ilgiliymiş gibi, hâlbuki ben kaç defa dedim. Sırayla, hepsine sıra gelecek. Tüm Müslümanlar uyanmalı dedim, anlatamadım. Şimdi her halde anlamaya başlamışlardır.

Bu Aslında Yavaş Yavaş Herkesin Susturulması Hadisesi, Bu Sadece Falanlarla Filanlarla Kalmayacak, Devam Ediyor Bu Proje

 Dediğim gibi geçmişe dönük bir kabahatleri var mı, yok mu bilmiyorum. Bir silahlı eylem vs. var mı onu bilemem. Vardıysa neden bu güne kadar cezalandırılmadılar yıllar sonra mı ortaya çıktı? Zannetmiyorum. Bu aslında yavaş yavaş herkesin susturulması hadisesi, bu sadece falanlarla filanlarla kalmayacak, devam ediyor bu proje. Kaldı ki hepiniz biliyorsunuz bu camia AKP ile birlikte oldular, seçimde onları desteklediler, referandumda evet dediler birkaç yıldır bir ittifakları var, buna rağmen.

Güya Hizbullah davasından içeri girmiş olan, halen yatan, belki bir kısmının suçu olsa da bir kısmı da iftiraya uğramış olan birçok insan halen içerde, 15 sene oldu. Belki daha fazla yatanda vardır. Güya bunları kurtarılması için böyle bir ittifak yapılmış diye konuşanlar oluyordu. Onlarında kurtarılmadığı gibi yenileri de içeri alınmaya başlandı.

Herkes Baskı Yapıldığı Bir Dönemde Olduğu İçin Bu Olaylar Şüphelidir

Herkese baskı yapılıyor, herkes susturuluyor mahkemeler talimatla iş yapıyor ve adeta namaz kılan emniyet müdürü bırakılmadı nerdeyse namaz kılan komiser bırakılmadı nerdeyse namaz kılan hâkim savcı kalmadı namaz kılan rütbeli subay kalmadı, böyle bir operasyon var, böyle bir dönemde olduğu için yapılan her şey şüphelidir. Bence herkesin bazı şeyleri anlamsının vakti geçti en az 3 sene evvel anlamalıydılar anlamadılar vakti geçti. Bundan sonra anlasalar ne değişir bilmiyorum ama zararın neresinden dönülse kardır ama herkes her şeyin farkında olmalı ve konuşmalı, susmamalı. Hani her şeyi FETÖ FETÖ diyerek, onların üzerine atma artık moda olmuş ya deprem olsa FETÖ yaptı diyecekler ya. Bakın bunlarda o dosyaları hazırlayanların o camianın adamları tarafından onların polisleri hâkimleri tarafından yapıldığını söylüyorlardı onları suçluyorlardı. Şuanda onlardan hâkim mi kaldı emniyet müdürü mü kaldı? Bakın, dosya mahkûmiyetle sonuçlandı. Bu kararı verenler FETÖ’cü hâkim savcı mı emniyet müdürü mü?

Ben Bütün Müslümanları Bildiğini Konuşmaya Davet Ediyorum

Gerçekleri konuşmak lazım. Ben bütün Müslümanları bildiğini konuşmaya davet ediyorum. Bu kadar yıldır sustunuz sustunuz memleket daha kötüye gidiyor. Susanların yüzünden, idareciler hatalarını görmüyor onlara da kötülük yapmış oluyorlar dostluk böyle olmaz mü’min mü’mine nasihatte bulunur. İnsan gibi söyle, yanlış yapıyorsunuz de. Söylemiyorlar söylemeye söylemeye bitecekler bir gün bittiklerinde kimseyi suçlamasınlar. Sen bu hale getirdin, sustun ve bittin. Susmak bitmektir. Kimseyi suçlama, sen kendini bitirdin! Konuşursam beni bitirirler zannettin. Hayır! Sustukça biteceksin. Susanlar bir gün bitecekler, susmayanlar güçlenecekler!

Alparslan Kuytul Hocaefendi: “AKP’YE, BİNDİĞİ DALI KESTİRİYORLAR”

Alparslan Kuytul Hocaefendi yaklaşık 3 yıl önce; gerek yaptığı açıklamalarda gerekse Furkan Nesli Dergisi’nde yayınlanan yazılarında bu gerçeğe değinmiş ve “AKP’ye bindiği dalı kestiriyorlar” diyerek yetkilileri uyarmıştı.

Alparslan Kuytul Hocaefendi 14 Kasım ve 21 Kasım 2014 tarihlerinde yaptığı iki açıklamada şunları söylemişti:

“…Ve benim gördüğüm kadarıyla AK Parti Emniyette, İstihbaratta ve Yargıda eski kadroları ve zihniyeti tekrar iş başına getiriyor. O paralelci dediği cemaatin kadrolarını tasfiye edebilmek için. Çünkü onların yerine koyacağı kendi kadroları yok. Ne kadar şarapçı, ne kadar ateist, ne kadar aşırı solcu varsa o kadroları tekrar iş başına getiriyor. Karanlık adamlar her gün cemaatler hakkında raporlar hazırlıyor ve Bakanlıklara bu şekilde bilgiler götürüyorlar…”

“…AK Parti’yi çok kızdırdılar. Bunu kasıtlı yaptı bazı güçler. Büyük bir nefret başlattılar. Belki de tekrar eski kadroların işbaşına gelebilmesi için bunu tezgâhladılar ve o kadrolar tekrar gelmeye başladı. Şimdi o nefretin üzerine bunu bina ediyorlar. Bu bir proje... ‘Önce AK Parti eliyle cemaatleri bitirme, sonra da AK Parti’yi bitirme projesi’… AK Parti eğer bu tuzağa düşerse kendi bindiği dalı kesmiş olacak. Kendi tabanını kaybedecek ve kendisi de bitecek. AK Partinin yetkilileri eğer bu tuzağı bilmiyorlarsa bu olay vesilesiyle uyansınlar. Her tarafa yerleştirdiğiniz o adamlar var ya, onlar sizin kuyunuzu kazıyor. Onlar yeniden her tarafa sızdılar. Cemaatlerin hepsini size küstürecekler, o zaman yalnız kalacaksınız ve işte o zaman sizi de bitirecekler.

Sizi cemaatleri bitirmeye zorluyorlar. Karşı durmalısınız. Sizin tabanınız sonuç itibarı ile cemaatlerdir. Sizin oralara yükselmeniz bunun sayesinde olmuştur. Gemi suyun sayesinde yükselir. Su kalmazsa gemi karaya oturur. Müslüman camia yükseltti sizi. Bir darbeci zihniyete karşı mücadele ederken daha kötüsüne yakalanıyorsunuz. Yağmurdan kaçarken doluya tutuluyorsunuz, farkında değilsiniz.

Ergenekon Davasından içeri girip çıkanlardan birisi ne demişti hatırlıyor musunuz? “Bütün cemaatlerin kökünü kurutacağız.” dedi. İşte şimdi onu gerçekleştirmeye çalışıyorlar.”



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    nafi 07 Eyl 2017 02:12:00

    hocam senin her dediğin zamanla anlaşılmasada çıkıyor


Yorum Yaz