Coca Cola fabrikası olduğunu gizlemeye çalıştılar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün açılışını yaptığı tesis sosyal medyayı karıştırdı.

Coca Cola fabrikası olduğunu gizlemeye çalıştılar!
12 Ağu 2017 22:51:51

Coca Cola içecek mi? Meyve suyu tesisi mi?

 Coca-Cola İçecek’in resmi sitesi cci.com.tr’de de geçtiğimiz Mart ayında duyurulan açılış haberi “Coca-Cola İçecek Türkiye’deki 10. fabrikasını Isparta’da açıyor” başlığıyla yer almıştı. Geçtiğimiz günlerde ise açılışı Erdoğan'ın gerçekleştireceği haberi bir kaç haber sitesi tarafından duyurulduysa da ilginç bir şekilde birçok haber sitesi bu bilgiyi paylaşmadı. Erdoğan'ın Coca -Cola fabrikasının açılışını yapacağını öğrenen Alparslan Kuytul Hocaefendi dün akşam canlı yayında Erdoğan'ın bu açılışı yapmasına tepki gösterdi. Ayrıca açıklamasında bu haberin neden gizlediği konusuna da değinerek bilgiyi teyit etmek amacıyla Isparta Belediyesini aradıklarını, Erdoğan'ın Coca Cola fabrikasını bizzat açacağı bilgisinin doğru olduğunu öğrendiklerini de duyurdu. Hocaefendinin canlı yayında herkes bu açılışa tepkisini göstermeli demesinin ardından Furkan Hareketi tarafından başlatılan #ErdoğanınCocaCola hashtag’ı Türkiye gündemine oturdu.

Etiketin gündeme oturması ortalığı karıştırdı.

Cumhurbaşkanlığı’nın resmi sitesi coca cola içecek olarak duyurduğu bilgiyi değiştirerek, “Anadolu Grup Isparta Meyve Suyu Üretim Tesisleri” adıyla açılışı duyurdu. Fakat açılış esnasında çekilen resimlerin yayılmasıyla meyve suyu tesisi değil coca cola içecek fabrikası olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Coca Cola içecek fabrikasını açılışını meyve suyu diye göstermek isteyen ak troller ise sosyal medyada alay konusu oldu. Daha sonrasında ise açılışı Erdoğan'ın yapacağı bilgisini duyurmayan birçok haber sitesi bu gün Erdoğan'ın meyve suyu tesisi açılışı yaptığını duyurdu. Bir kaç günlük bu gizemli akış, akıllara “Cumhurbaşkanlığı, Erdoğan'ın Coca Cola fabrikasını açılışını yapacağı bilgisini neden gizlenmek istedi?” sorularını getirdi. Düne kadar Coca Cola’ yı yollara döken, 'bu kapağı açma' diyenlerin bugünkü bu açılışla kendileri ile olan çelişkileri örtülmek mi istendi?

 Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor. #ErdoğanınCocACola etiketi ilk sıralarda yerini koruyor.

İşte twitter üzerinden yapılan o paylaşımlardan bazıları;



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Abdulkadir Yagmurlu 01 Oca 1970 02:00:00

    Müslümanlarin acilen Coca Cola, Nescafe, Persil, Ariel gibi ün yapmis yahudi ürünlerinin yerini alacak alternatif ve kaliteli ürünler gelistirmesi gerekiyor. Yerle ve beyaz türklere ait olmayan sermayeyle. Civi civiyi söker. Diger türlü gecici boykotlarla bir yere varamayiz. Bu ürünlerin zararlarida hergün medyada islenmeli. Unutmamamiz gereken Yahudi heryerde icimize kadar islemis, tek tek gazi, sütas gibi yerli ürünleri satin oluyor, filistinde dört adet cola fabrikasi var, encok kolayi müslümanlar tüketiyor, utanmadan ramazanin gelisini gelenekmis gibi kolali sofralarla müjdeliyoruz, vede israilin zulmü ortaya cikinca bunlari boykot etmek aklimiza gerekiyor, bize anlik degil herzaman her saniye milli suur lazim , en yukaridan en asagisina kadar, birbirimizi cekistirerek bir yere varamayiz... Vesselam


Yorum Yaz