Darbeyi Kim Önceden Biliyordu! Kim Bilmiyordu!

Son günlerde Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında bazı gazeteler ve AK Troller tarafından yeniden algı operasyonlarına başlandığının görülmesi, “Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye iftira atanların Doğu Perinçek’in ‘darbeyi bir gün önceden biliyorduk’ sözlerinden haberi yok mu ya da konuşmaya korkuyorlar mı?” sorusunu bir kez daha akıllara getirdi.

Darbeyi Kim Önceden Biliyordu! Kim Bilmiyordu!
07 Oca 2018 22:55:46

İftiracılar “Eski İftiralarını” Isıtıp Kamuoyunu Yanıltmanın Peşinde!

15 Temmuz darbe girişiminden bu yana Alparslan Kuytul Hocaefendi, hakkında ‘darbeyi önceden biliyor’ gibi çeşitli asılsız iftiralar atıldı. Son günlerde bu iftiraların yeniden gündeme getirildiği gözlemlendi. Hocaefendi, hakkında bu söylentilerin iftira olduğu ispat edilmişti. Hal böyleyken iftiraların ve asılsız konuşmaların ardı arkası kesilmiyor ama darbeyi önceden bildiklerini ifade eden Doğu Perinçek’e kimsenin bir şey dememesi akıllarda soru işareti bırakıyor.

Doğu Perinçek, darbeyi bir gün önceden Yeni Şafak’a söylediklerini, MİT’in ve kendilerinin önceden haberi olduğunu ifade etmişti.

MiİT’ten de bu konuda yani darbeyi önceden bildirdiklerine dair açıklamalar gelmişti. Darbeyi bir gün önceden ya da en azından saatler öncesinden bilenlerin neden devletin güçlerini değil de halkı sokaklara çağırdıkları ise hala cevap bulamayan sorular arasında kalmaya devam ediyor.

Ayrıca Alparslan Kuytul’a iftira atmaya çalışanlar ‘darbeyi bir gün önceden bildirdik’ diyen Doğu Perinçek’e neden bir şey söyleyemiyor ve troller neden bu konuda saldırıya geçmiyor bu konu da gizemini koruyor…

İlgili Haberler;

Darbeyi 1 gün önceden Yeni Şafak'a söyledik

 

 Darbeden Bizim de MİT'in de Önceden Haberi Vardı

 

Alparslan Kuytul Hocaefendi, 24 Şubat Cuma akşamı gerçekleştirdiği tefsir dersinin ardından kendisine yöneltilen “Doğu Perinçek’in darbeyi bir gün önce AKP milletvekillerine ve Yeni Şafak gazetesine söyledik sözünü nasıl değerlendirirsiniz?” sorusunda; “Doğu Perinçek’in yaptığı tüm açıklamalara ve tehditlere hükümetin neden ses çıkarmadığını” ifade ettiği açıklamasında;

Herkesi Susturanlar Onu Susturmuyor!

“Konferansımıza engel olanlar, Doğu Perinçek’in televizyonda konuşmasına engel olamıyor. Doğu Perinçek, “biz bir gün önceden darbeyi haber verdik” yani “hepsi yalan söylüyor” demiş oluyor. Ama yine kimseden çıt yok… Hiç kimse “Gel bakalım, sen kimsin böyle tehdit ediyorsun Cumhurbaşkanını? Ne dosyası, iftiracı” demiyor. Herkesi susturanlar onu susturamıyor… Şimdi eğer darbeyi gerçekten Doğu Perinçek biliyorsa, mit nasıl bilmiyor, Cumhurbaşkanı nasıl bilmiyor. Biri eniştesinden biri arkadaşından duymuş…” demişti.

Ayrıca Doğu Perinçek TV programında açık bir şekilde, “Cumhurbaşkanının yolsuzluğu ile ilgili elimde 38 dosya var, açıklarım” demişti.

İlgili Haber;

Herkesi Susturanlar Onu Neden Susturmuyor(!)

 

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz