Derin-Dinsiz Komite AKİT Tv’yi Kullanıyor!

Furkan Vakfı’nın 22 Nisan Cumartesi günü yaşadığı olayın ardından sosyal medyada yayılan polis şiddeti, tüm Türkiye’de büyük tepkiye sebep oldu. Bir başörtülü bayanın, örtüsüne el uzatan polisin ‘çıkart o eşarbını’ diye bağırması, yine başka bir polisin diğer polisler tarafından yüzüstü yere yatırılan birinin üzerine koşarak gelip tekme ile vurması, çocukların yüzüne biber gazı sıkan polislerin ve savunmasız insanları üzerine TOMA’ların biber gazı sıkması ülke gündemini günlerdir sallıyor.

Derin-Dinsiz Komite AKİT Tv’yi Kullanıyor!
26 Nis 2017 14:49:13

Furkan Vakfı’nın 22 Nisan Cumartesi günü yaşadığı olayın ardından sosyal medyada yayılan polis şiddeti, tüm Türkiye’de büyük tepkiye sebep oldu. Bir başörtülü bayanın, örtüsüne el uzatan polisin ‘çıkart o eşarbını’ diye bağırması ve diğerinin de yüzüne biber gazı sıkması, yine başka bir polisin diğer polisler tarafından yüzüstü yere yatırılan birinin üzerine koşarak gelip tekme ile vurması, bebeklerin ve çocukların yüzüne biber gazı sıkan polislerin ve savunmasız insanları üzerine TOMA’ların biber gazı sıkması ülke gündemini günlerdir sallıyor.

Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken olayın ertesi günü Vakıf Binasın da düzenledikleri forum programında konuşan Alparslan Kuytul Hocaefendi; “Ak Partinin baş örtüsüne el uzatacağını düşünmüyorum. Bize bu zulmü Ak Parti Hükümeti değil, Akp hükümeti’nin içine sızmış derin-dinsiz bir komite yaptı” şeklinde açıklamalar yaparak derin-dinsiz bir komiteyi ifşa etti.

Bu durumdan rahatsız olan karanlık derin güçlerin Akit Tv gibi bazı yayın kuruluşları aracılığı ile olayı saptırmaya ve bu olayda Furkan Vakfı’nı, FETÖ ile ilişkilendirerek kendini gizlemeye çalıştığı görüldü.  “Türkiye’de yeni bir FETÖ kalkışması yapmaya hazırlanıyorlar, cemaatini de bu yönde kışkırtıyor diyerek Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye alenen asılsız-çirkin iftiralarda bulunan Akit Tv’ye Furkan Vakfı sitesinden kınama yayınlandı. Durum akıllara Derin-Dinsiz Komite Akit Tv’yi kullanıyor mu sorularını getirdi.

 

Furkan Vakfı sitesinden yayınlanan kınama metni:

Furkan Vakfı Olarak; Akit Tv’yi Şiddetle Kınıyoruz!

23 Nisan 2017 günü Adana’da tertiplemek istediğimiz konferansımızın iptali ve Hükümete yakın isimlerden Cem Küçük’ün İslami camiayı kapsayacak ağır ifadeleri üzerine tertiplemek istediğimiz basın açıklamasına uygulanan polis şiddetinin yankıları devam ederken, Akit Tv’nin Vakfımız ve Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında ortaya attığı çirkin iftiraları şiddetle kınıyoruz.

Akit Tv, iki gün üst üste yaptığı yayınında; 22 Nisan günü basın açıklamasına katılmak üzere Atatürk caddesine girmeye çalışan halka şiddet gösteren polisleri de içine alan haberlerinde olayın FETÖ işi olduğunu ve o şiddeti uygulayan polislerin de FETÖ’cü olduğunu ileri sürdü.

Olayı sanki üç beş polisin taşkınlığı gibi göstermeye çalışan Akit Tv, bununla yapılan büyük zulmü ve arkasındaki güçleri gizlemek istemektedir.

Polislerle ilgili iddiası İçişleri Bakanlığının işidir ancak bizimle alakalı iftirasını şiddetle kınıyoruz.

Vakfımızın ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin hiçbir örgüt ya da herhangi bir dış mihrakla zerre kadar alakası olmadığı gün gibi ortadadır. Bu çirkin iftirası Akit Tv’nin halk nezdindeki güvenilirliğini bir kez daha bitirmesine sebep olmuştur. Bu iftiracı kanalı Rabbimizin yüce adaletine ve halkımızın vicdanına havale ediyoruz.

Yandaş yayınlarıyla birçok kesimden tepkiler toplayan akit Tv’nin Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi ve Vakfımız hakkındaki çirkin iftiralarını şiddetle kınıyoruz. 



2 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    nafi tanrıbuyurdu 01 Oca 1970 02:00:00

    akit gazetesi dinsiz komiteleri hiç eleştirmiyor

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Ömür Soyer 01 Oca 1970 02:00:00

    Düne kadar fetocunun kralı oldukları için herkesi her olayı fetoya bağlıyorlar.


Yorum Yaz