Derin güçler Türkiye’deki İslami faaliyetleri bitirmeye karar vermiş

Furkan Hareketi lideri Alparslan Kuytul Hocaefendi dün akşam Furkan Vakfı binasında gerçekleştirdiği Cuma tefsirinin ardından kendisine yöneltilen “Sizin konferanslarınızın engellenmesinin ardından şimdi de Türkiye’deki başka gruplara engelleme yapılıyor bunu nasıl değerlendirirsiniz?” sorusuna engellemelerin sadece bizimle kalmayacağını bunu daha öncesinden de dediğini hatırlatarak, “Bu bir projedir. Derin güçler Türkiye’deki İslami faaliyetleri bitirmeye karar vermiştir.” Şeklinde cevap verdi.

Derin güçler Türkiye’deki İslami faaliyetleri bitirmeye karar vermiş
11 Mar 2017 00:07:28

BU BİR PROJEDİR!

Alparslan Kuytul Hocaefendi “Sizin konferanslarınızın engellenmesinin ardından şimdi de Türkiye’deki başka gruplara engelleme yapılıyor bunu nasıl değerlendirirsiniz?” sorusuna verdiği cevapta, engellemenin sadece bizimle kalmayacağını daha öncesinden de dediğini hatırlatarak bu engellemelerin derin güçler tarafından Türkiye’de ki İslami faaliyetlerin bitirilmesi için yaptığını söyledi.

 Hocaefendi “Bu bir tek bizimle kalmaz bu yayılır, bunu birçok kimseye yapacaklar demiştim. Biz bazen hükümeti tenkit ediyoruz diye değil yani. Bizim tenkitlerimiz Allah rızası için yapılan tenkitlerdir. Hepsinin isabetli olduğu da görülmüştür. Bu sadece tenkitlerimizden de kaynaklanmamaktadır. Bu bir projedir. Derin güçler Türkiye’deki İslami faaliyetleri bitirmeye karar vermiştir. Güçleri yeterse Allah izin verirse (İnşallah vermeyecek) Rabbim onları bitirecek. İslam’ı bitirmeye çalışanları Allah bitirecek. Ama onların planı bu. Türkiye’yi 30’lu yıllara geri döndürmek istiyorlar. Sadece bizimle kalmayacağını ben zaten söylemiştim. Sadece İslami konferanslar da değil. Haberleri takip ediyorsanız mesela bir milletvekili bir yerde konuşma yapacak üzerine hücum ediliyor.

Nasıl bir ülkeye dönüştük?

Memleket ne hale geldi?

Adam konuşma yapacak onu sevmeyen onun rakipleri adama hücum ediyorlar. Kimseye konuşmam hakkı vermez oldular. Kimse konuşmayacak. Birkaç tane adam memleketin başında, onların dediği olacak kimse konuşmayacak. Konuşanı susturma başladı. Maalesef bir iki böyle olayla da karşılaşınca da susanlar çoğalıyor.

Bizim Müslümanlarımız ne kadar ödlekmiş ya?

Hiç öyle cihat naraları atmasınlar. Öyle sahabeden cesaret örnekleri falan da vermesinler. Yanından bile geçmemişler.” Diye konuştu.



0 Yorum

Yorum Yaz