Derin ve Dinsiz Gizli Komite İfşa Oldu!

Adana’da Atatürk Parkında iptal edilen dev Kutlu Doğum organizasyonu hakkında basın açıklaması yapmak isteyen Furkan Hareketi mensuplarına polislerin acımasızca müdahale etmesi sosyal medyada yankı bulmaya devam ediyor.

Derin ve Dinsiz Gizli Komite İfşa Oldu!
24 Nis 2017 09:48:14

Adana’da Atatürk parkında iptal edilen dev Kutlu Doğum organizasyonu hakkında basın açıklaması yapmak isteyen Furkan Hareketi mensuplarına polislerin acımasızca müdahale etmesi sosyal medyada yankı bulmaya devam ediyor.

Furkan Vakfı yetkilileri tarafından Adana Atatürk parkında yapılan zulmü anlatmak için twitterda başlatılan gündem çalışması #ZulümdeGördüklerim etiketi ile Türkiye gündeminde saatlerce kaldı.

Furkan Vakfı'nın kurucu lideri olan Alparslan Kuytul Hocaefendi  #ZulümdeGördüklerim etiketine destek vererek hükümetle sol derin gücün arasını açmaya sebep olacak ve gündeme bomba gibi düşecek önemli açıklamalarda bulundu.

Hocaefendi attığı tweetinde “Mesele sadece konferansların iptali ve ifade hürriyetinin kısıtlanmasından çok daha büyük ve vahimdir. Asıl mesele,  Hükümetin ve Türkiye'nin derin ve dinsiz gizli komiteler tarafından ele geçirilmeye başlanmış olmasıdır” diyerek İslami faaiyetlere yapılan engellemelerin faillerini ifşa etti.

İşte; İslami hareketleri bitirmek isteyen 'Derin ve gizli komiteyi’ ifşa eden o açıklamalar;

“Mesele sadece konferansların iptali ve ifade hürriyetinin kısıtlanmasından çok daha büyük ve vahimdir. Asıl mesele, Hükümetin ve Türkiye'nin derin ve dinsiz gizli komiteler tarafından ele geçirilmeye başlanmış olmasıdır. Bu derin ve dinsiz komiteler, hükümet-camia kavgasını kullanarak kendi hedeflerine ulaşmaya çalışmaktadırlar. Tüm cemaatleri Hükümetin gözünde kötülemekte ve Hükümeti 'tüm cemaatlere düşman yapma' stratejisi izlemektedirler.

Bu gizli komiteler devletin sinir uçlarını büyük miktarda ele geçirmiş durumdadırlar. Bu derin güçler Cumhurbaşkanı'nın altını oymuş ve çevresini önemli ölçüde boşaltmış durumdadırlar. Yarınlar için hayal ettikleri hâkimiyeti ele geçirebilmek için yetkilerin tek elde toplandığı bir sistem istiyorlardı. Bunu kendi güçleri ile başarmaları mümkün olmadığından bir süreliğine R.T. Erdoğan'a razı oldular. Kendilerini yeterince güçlü hissettiklerinde ona daha fazla tahammül göstermeyeceklerdir.

Dünkü basın açıklamasına acımasızca müdahale etmeleri ve bazı polislerin hanımların başörtüsünü çıkarmaya çalışmaları, bu gizli güçlerin İslam'a ve Müslümanlara tahammülsüzlüğünün delilidir. Konferansların engellenmesi talimatı Hükümet tarafından olabilirse de başörtüsüne saldırı hükümetin talimatı olamaz. O halde derin ve dinsiz komiteler artık Hükümetin de kabul etmeyeceği şeyleri yapabilecek güce ulaşmışlar demektir. Bu olay vesilesi ile herkesin bu derin ve dinsiz komiteyi fark etmesi ve herkese göstermesi gerekmektedir.

Hocaefendi ayrıca olayda gözaltına alınan, yaralanan ve darp edilen kardeşlerine geçmiş olsun dedi ve Allah'tan acil şifalar diledi.

İşte Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin attığı tweetler:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    nafi 01 Oca 1970 02:00:00

    hocam sizin gibi açıksözlü hocalar çoğalsın inşallah açık konuşmanız samimi olduğunuzu gösteriyor


Yorum Yaz