Dilipak: Oktar Süreci Yönetilemediği Takdirde Akp’yi Vurur

İktidara yakın Yeni Akit’in yazarı Abdurrahman Dilipak, AKP’yi, Adnan Oktar operasyonu konusunda uyararak, “Süreç yönetilemediği takdirde AKP’yi vurur. Adnan Oktar’ın arşivi patlarsa, her kesimden birçok kişinin canı yanar onu söyleyeyim” diye yazdı.

Dilipak: Oktar Süreci Yönetilemediği Takdirde Akp’yi Vurur
21 Tem 2018 15:44:05

Oktar ve grubuna 11 Temmuz sabahı eş zamanlı operasyon düzenlenmişti. 31 farklı suç isnat edilen gruptan 187 kişi gözaltına alınmış, Oktar dahil 168 kişi, 19 Temmuz’da tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne götürülmüştü. Oktar’ın Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi’ne götürülmesi bekleniyor.

AKP'Yİ VURUR

‘Aman dikkat’ başlıklı yazısında Dilipak, Oktar ve grubuna yapılan operasyonun güzel bir iş olduğunu, ancak sürecin yönetilemediği takdirde AKP’yi vuracağını yazdı.

Oktar’ın var olduğu öne sürülen arşivinden sürprizler çıkabileceğine dikkat çeken Dilipak şunları yazdı: “Adnan Oktar’ın arşivi patlarsa, her kesimden birçok kişinin canı yanar onu söyleyeyim… Adnan Oktar yakalandı ya, benzerlerini ve bunların tuzağına düşen fuhuş bataklığında debelenen siyaset, bürokrasi, sermaye ve STK içindeki gaflet sahiplerinden de söz edeceğim, bu ‘Cemaat’ denilen yapıların nasıl kontrol altına alınması gerektiğinden de. Bunları kendi haline bırakırsanız hepsi birer FETÖ’ye de dönüşebilir.”

Oktar’ın söz konusu arşivlerinin henüz ele geçirilemediğini belirten Yeni Akit yazarı, bu bilgilerin birilerinin ipini çekmek için kullanılabileceğini öne sürdü: “Arşiv yurt dışında host edilmiş, ama yabancı istihbarat örgütleri bunları servis edebilir ya da bunları şantaj için kullanabilir” dedi.

'ŞAŞKINIM, SEÇİMLERDE ERDOĞAN’I DESTEKLEDİK' DEMİŞTİ

Gözaltına alınmasının hemen ardından Adnan Oktar operasyona yönelik ilk yorumunda, seçimlerde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve AKP’yi desteklediklerini belirterek, “Bu operasyondan Tayyip beyin de içişleri bakanının da haberi olduğunu düşünmüyorum. Kırgın değilim ama şaşkınım” demişti.



0 Yorum

Yorum Yaz