Doğu Perinçek: Darbe girişiminin bilgisi Saray'a 14 Temmuz'da verildi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 15 Temmuz 2016'da TSK içerisindeki cunta yapılanması tarafından düzenlenen darbe girişimden 1 gün önce (14 Temmuz 2016) Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanlarına "darbe girişiminin bilgisinin" verildiğini aktardı.

Doğu Perinçek: Darbe girişiminin bilgisi Saray'a 14 Temmuz'da verildi
10 Oca 2018 15:10:11

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 15 Temmuz 2016'da TSK içerisindeki cunta yapılanması tarafından düzenlenen darbe girişimden 1 gün önce (14 Temmuz 2016) Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanlarına "darbe girişiminin bilgisinin" verildiğini aktardı.

Perinçek, Rus filozof Prof. Aleksandr Dugin tarafından 14 Temmuz 2016 günü yalnız eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e değil Erdoğan’ın başdanışmanlarına da darbe girişimi bilgisinin verildiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz akşamı darbe haberini eniştesinden aldığını söylemişti. Erdoğan, "Tabii burada bir istihbarat zaafı olduğu ne yazık ki ortada. Çünkü güçlü bir istihbarat maalesef olsaydı böyle bir imkân bu Fethullahçı terör örgütüne doğmazdı" demişti.

Doğu Perinçek daha öncede darbeyi bir gün önceden Yeni Şafak’a söylediklerini, MİT’in ve kendilerinin önceden haberi olduğunu ifade etmişti.

İlgili Haberler;

Doğu Perinçek: Darbeyi 1 gün önceden Yeni Şafak'a söyledik   Doğu Perinçek: Darbeden Bizim de MİT'in de Önceden Haberi Vardı  

Alparslan Kuytul Hocaefendi, 24 Şubat Cuma akşamı gerçekleştirdiği tefsir dersinin ardından kendisine yöneltilen “Doğu Perinçek’in darbeyi bir gün önce AKP milletvekillerine ve Yeni Şafak gazetesine söyledik sözünü nasıl değerlendirirsiniz?” sorusunda; “Doğu Perinçek’in yaptığı tüm açıklamalara ve tehditlere hükümetin neden ses çıkarmadığını” ifade ettiği açıklamasında;

Herkesi Susturanlar Onu Susturmuyor!

“Konferansımıza engel olanlar, Doğu Perinçek’in televizyonda konuşmasına engel olamıyor. Doğu Perinçek, “biz bir gün önceden darbeyi haber verdik” yani “hepsi yalan söylüyor” demiş oluyor. Ama yine kimseden çıt yok… Hiç kimse “Gel bakalım, sen kimsin böyle tehdit ediyorsun Cumhurbaşkanını? Ne dosyası, iftiracı” demiyor. Herkesi susturanlar onu susturamıyor… Şimdi eğer darbeyi gerçekten Doğu Perinçek biliyorsa, mit nasıl bilmiyor, Cumhurbaşkanı nasıl bilmiyor. Biri eniştesinden biri arkadaşından duymuş…” demişti.

Ayrıca Doğu Perinçek TV programında açık bir şekilde, “Cumhurbaşkanının yolsuzluğu ile ilgili elimde 38 dosya var, açıklarım” demişti.

İlgili Haber;

Herkesi Susturanlar Onu Neden Susturmuyor(!)


0 Yorum

Yorum Yaz