'Elbette şikayet var, OHAL'den dolayı kimse hakkını arayamıyor'

Temel Karamollaoğlu, yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'OHAL'den ne şikayetiniz var?' sorusuna cevab olarak "Ne şikâyetiniz var olur mu? Elbette şikâyet var. Masum olan insanlar da bu hengâmede haklarından mahrum kalıyor. OHAL’den dolayı kimse hakkını arayamıyor. Böyle bir mantık olur mu? Maalesef adalet geçici olarak rafa kaldırılmış durumda" ifadelerini kullandı.

'Elbette şikayet var, OHAL'den dolayı kimse hakkını arayamıyor'
20 Mayıs 2017 11:02:36

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, il başkanları ve il müfettişleri toplantısında yaptığı konuşmada, OHAL'den dolayı kimsenin hakkını arayamadığını, adaletin geçiçi olarak rafa kaldırılmış durumda olduğunu ifade etti.

ABD ORTADOĞU’DA HARİTAYI ÇİZMİŞ, ZAMANI BEKLİYOR!

“ABD, Ortadoğu’nun haritalarını çizmiş, projelendirmiş, sadece ne zaman hangi adımı atacak, onu gelişmelere göre belirliyor. Ama Ortadoğu’yu yeniden tanzim etmek istediği çok açık, kesin. Trump’la birlikte bu tutumu yeniden netleşti gibi” diyen Karamollaoğlu, dünya emperyalist devletlerinin Asya-Afrika ve Avrupa’nın stratejik kesişme noktasında olması, zengin petrol yataklarına sahip olması ve daha da önemlisi İsrail’in Arz-ı Mev’ud hayallerine ve menfaatlerini koruma nedenlerinden dolayı Ortadoğu’yu yeniden şekillendirmek istediklerini kaydetti.

OHAL’DEN DOLAYI KİMSE HAKKINI ARAYAMIYOR!

Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, TÜSİAD’ın Yüksek İstişare Konseyi toplantısındaki OHAL’in daha ne kadar devam edeceği hatırlatılınca “Ne şikâyetiniz var!” dedi. “Ne şikâyetiniz var olur mu? Elbette şikâyet var. Masum olan insanlar da bu hengâmede haklarından mahrum kalıyor. OHAL’den dolayı kimse hakkını arayamıyor. Böyle bir mantık olur mu? Bir hükümetin hiçbir icraatı sorgulanamaz denemez. Efendim ‘Onlar zalimlik yapıyordu bize karşı.’ E siz de mi aynı şekilde muamele edeceksiniz? Maalesef adalet geçici olarak rafa kaldırılmış durumda” diye konuştu.

14 SENE, 365 GÜN HEP AYNI KİŞİLER EKRANDA, BU MU ADALET!

“Bundan sonraki çalışmalarımızın bundan öncekilere benzememesi lazım. Daha önce sesimizi topluma tam olarak duyuramadık. Cenab-ı Hak lütfetti, bazı ekranlar bize kısa süreyle açıldı. Ama yetti” diyen Karamollaoğlu, “İktidar mensupları her gün ekrandalar. 15 kanalın hangisini açarsanız açın hep aynı kişiler. 14 senedir, 365 gün hep aynı kişiler. Sonra da demokrasi, adaletten bahsediyorlar.” şeklinde konuştu.



0 Yorum

Yorum Yaz