Erdoğan 10 ay önce kime zavallı demişti?

Erdoğan 10 ay önce, "Hala 'Esed ile bir araya gelelim' diyen zavallılar var. Yahu, 1 milyon vatandaşını katleden böyle bir katille siz neyi düzelteceksiniz, neyi ayağa kaldıracaksınız?" dedi. Çavuşoğlu ise dün Esed ile çalışma konusunu herkesin değerlendirmesi gerekebileceğini söyledi.

Erdoğan 10 ay önce kime zavallı demişti?
17 Ara 2018 15:33:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24.02.2018 tarihinde yaptığı konuşmada Kütüphanelerimiz yağmalandı, camilerimiz bombalandı, kadim mirasımız vahşice talan edildi. Sadece komşumuz Suriye'de tüm dünyanın gözü önünde bir milyon kardeşimiz devlet terörünün kurbanı oldu. Hala 'Esed ile bir araya gelelim' diyen zavallılar var. 'Esed ile bu işi toparlayalım' diyen zavallılar var. Yahu bir milyon vatandaşını katleden böyle bir katille siz neyi düzelteceksiniz, neyi ayağa kaldıracaksınız?"

Çavuşoğlu ise dün, CNBC muhabiri Hadley Gamble'ın "Eğer bu seçimlerde Esed seçilirse onunla çalışır mısınız?" şeklindeki sorusu üzerine "Eğer demokratik ve güvenilir bir seçim olursa o zaman herkesin bunu değerlendirmesi gerekebilir." dedi. 

İlgili Haber;

Çavuşoğlu: Esad'la çalışabiliriz


0 Yorum

Yorum Yaz