Erdoğan: AK Parti kuyruk getirdi diyorlar; bu kuyruk varlık, bereket kuyruğudur

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, meyve ve sebzelerdeki fiyat pahalılığına çözüm için kurulan tanzim satış noktalarındaki uzun kuyrukların bereket kuyruğu olduğunu söyledi.

Erdoğan: AK Parti kuyruk getirdi diyorlar; bu kuyruk varlık, bereket kuyruğudur
23 Şub 2019 07:59:13

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, meyve ve sebzelerdeki fiyat pahalılığına çözüm için kurulan tanzim satış noktalarındaki uzun kuyrukların bereket kuyruğu olduğunu söyledi.

Erdoğan, konuya ilişkin eleştirilere, "İki kuyruk var, biri yokluk kuyruğudur. Bu CHP'nin dönemine rastlar. Yaşça benden büyük olanlar yağ kuyruklarını, benzin kuyruklarını bilirler. Ekmek kuyruklarını bilirler. İktidarda CHP vardı, SHP vardı. Birbirlerinden farkları var mı bunların? Şimdiki kuyruk, varlık kuyruğudur, bereket kuyruğudur, fırsatçılara ders verme kuyruğudur" dedi.

Erdoğan şöyle konuştu:

"Geçenlerde patlıcan, patates soğan sohbeti yaptılar, ne oldu? Böyle giderseniz bu oyunları da bozarız. Tanzim satışlarını başlattık mı? Evet. Bu iş 31 Mart'a kadar düzeldi düzeldi, sonrasında TESKOMB (Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği) ve TESK (Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu) ile masaya oturacağız onlarla en ücra köşedeki marketlere kadar bu satışı yapacağız. Gerekirse ürün çeşidini de artıracağız. Bizim derdimiz vatandaşa en uygun şekilde ürünü getirmek. Çünkü biz sömürü düzenlerine aracı olamayız. Eğer kim buna serbest piyasa, piyasa ekonomisi diyorsa gelsin bunu külahıma anlattım. benim alanım ekonomi. Kusura bakmasınlar vatandaşımın emanetine ihanet ettirmeyiz. Diyorlar ki Ak Parti kuyruk getirdi. İki kuyruk var, biri yokluk kuyruğudur. Bu CHP'nin dönemine rastlar. Yaşça benden büyük olanlar yağ kuyruklarını, benzin kuyruklarını bilirler. Ekmek kuyruklarını bilirler. İktidarda CHP vardı, SHP vardı. Birbirlerinden farkları var mı bunların? Şimdiki kuyruk, varlık kuyruğudur, bereket kuyruğudur, fırsatçılara ders verme kuyruğudur. Şimdi benim vatandaşım geliyor oralardan yüzde 50 daha ucuz alıyor. 

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz