Erdoğan: Ey Avrupa Parlamentosu, o aklı kendinize saklayın

Zeytin Dalı kararı üzerinden AP'ye tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ey Avrupa Parlamentosu, siz bu millete ne zamandan beri akıl vermeye başladınız? O aklı kendinize saklayın" dedi. Erdoğan, "3.5 milyon Suriyeli'ye 7 senedir ev sahipliği yapan biziz. Kapıları açıp gönderseydik kaçacak delik arayacaktınız, delik" ifadelerini kullandı.

Erdoğan: Ey Avrupa Parlamentosu, o aklı kendinize saklayın
16 Mar 2018 14:47:28

'EY AVRUPA PARLAMENTOSU, O AKLI KENDİNİZE SAKLAYIN'

-Ey Avrupa Parlamentosu, siz bu millete ne zamandan beri akıl vermeye başladınız? O aklı kendinize saklayın.

-3.5 milyon Suriyeli'ye 7 senedir ev sahipliği yapan biziz. Kapıları açıp gönderseydik kaçacak delik arayacaktınız, delik. Bize yalvardınız, 'Aman kapıları açmayın' diye. Biz insanlık yaptık ama siz insanlıktan anlamıyorsunuz ki. Şu anda da istediğiniz kararı alın, bir kulaktan girer, öbüründen çıkar. Sizin aldığınız kararların zaten kıymeti harbiyesi yok.

-Dün akşam ittifakla ilgili imzayı attım, kasımda da Cumhurbaşkanlığı seçimini yapacağız. İnşallah milletimize, ülkemize hayırlı olsun.

'MÜNBİÇ'TEKİ KARDEŞLERİMİZİ DAHA FAZLA BEKLETMEYECEĞİZ'

-İnşallah Münbiç'teki kardeşlerimizi daha fazla bekletmeyeceğiz.

-Amerika eğer teröre karşı bizimle gerçekten birlikte çalışmak istiyorsa işte Fırat'ın doğusundaki teröristleri oradan çıkartarak bu işe başlamalı. Biz o teröristleri işgal ettikleri yerlerden mutlaka çıkartacağız.



0 Yorum

Yorum Yaz