Erdoğan'dan 'bozkurt' işareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Mersin İl Kongresi öncesi salon dışında bekleyenlere seslendi. Cumhurbaşkanı'nın bozkurt işareti yapması dikkat çekti.

Erdoğan'dan 'bozkurt' işareti
10 Mar 2018 13:21:06

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Reis bizi Afrin'e götür" sloganları üzerine "Sefer görev emri geldiği zaman önce ben sonra hep beraber gideceğiz. Çünkü biz şehadete inanıyoruz" dedi. Erdoğan, konuşması sırasında bozkurt işareti de yaptı.

Cumhurbaşkanı, "Tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan" dediği sırada önce bozkurt işareti yaptı, ardından da 'rabia' işaretiyle devam etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sırasında 'Bozkurt' işareti yapması dikkat çekti. Daha önce bu işaretle fotoğrafı olmayan Erdoğan AK Parti ve MHP seçimlere 'Cumhur İttifakı' ile girecek...

ERDOĞAN BOZKURT İŞARETİ YAPAN KILIÇDAROĞLU'NA "NEREDE NE YAPTIĞI BELLİ DEĞİL" DEMİŞTİ

Erdoğan, 30 Mart seçimi sürecinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, o dönemki belediye başkanı adayları MHP kökenli Mansur Yavaş'la birlikte Ankara'da vatandaşları selamlarken bozkurt işareti yapmasını eleştirmişti. Erdoğan, "CHP Genel Başkanı'nın yaptığı bozkurt işareti hafızalardan silinmez. Bakıyorsunuz nerede ne yaptığı belli değil" demişti.

ERDOĞAN: BEN İNSANLARLA DOLAŞIYORUM SEN BOZKURTLARLA DEVAM ET

Erdoğan, 2011 yılında 12 Haziran Genel Seçim kampanyasını başlattığı Bayburt’tan MHP ağır sözlerle eleştirmişti. Erdoğan, o dönem YGS eylemlerine katılanları eleştirirken kullandığı, “Biz de karşılarına 10 bin genci koyarız” sözlerine, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Taksim’de bin bozkurtla seni kovalarım” diye yanıt vermişti. 

Polemiği sürdüren Erdoğan ise, “Ben bozkurtla dolaşmıyorum, ben eşrefi mahluk olan insanlarla dolaşıyorum." sözleriyle Bahçeli'ye cevap vermişti.

 



0 Yorum

Yorum Yaz