Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Yargıda Hesap Vereceğin Gün Yaklaşıyor

AK Parti Yalova İl Kongresi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun yargıda hesap vereceğini söyledi.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Yargıda Hesap Vereceğin Gün Yaklaşıyor
17 Ara 2017 07:32:47

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün AK Parti Yalova İl Kongresi'ne katıldı. Erdoğan CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'nun ailesine yönelik sözlerine yanıt verdi. Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tepkisini sürdürdü.  Erdoğan, Kılıçdaroğlu için “Geliyor, gün yaklaşıyor. İnşallah yargıda hesabını vereceği gibi, bundan sonra atacağı iftiraların boynuna nasıl dolanacağını görecek” diye konuştu.

Yeni Şafak'ta yer alan habere gör Erdoğan konuşmasında gündeme ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

Bunları kimler yaptı, bir gör. ‘Bu köprülerin fiyatını açıklamadınız. Hastanelerin fiyatını açıklamıyorsunuz.' diyor. Bir defa kaynak çeşitlendirme nedir ekonomide, bunu bilmeyecek kadar cahil bu adam. Ama bunların kafası basmaz, anlamaz. Biz mankafa kime deriz? Kime deriz biliyorsunuz değil mi? Siz anlıyorsunuz zaten. ‘Nereden aklına geldi başkan?' Man Ada'dan Man Ada. Oradan aklıma geldi.

Benim milletim nerede neyin olduğunu gayet iyi biliyor ama sen bir yaşındaki torununu nasıl SSK'lı yaptın, 14, 15 yaşındaki çocuğunu nasıl SSK'lı yaptın bunların hesabını ver. Böyle avuç dolusu sahte evraklar sallamakla sen kalkıp da Tayyip Erdoğan'a, ailesine leke süremezsin, Gün yaklaşıyor, yargıda hesabını vereceksin. İnşallah yargıda o hesabı vereceği gibi, bundan sonra atacağı iftiraların da onun boynuna nasıl dolanacağını görecek.



0 Yorum

Yorum Yaz