Eren Erdem'den hakkındaki haberlere yalanlama

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in eşi ve çocuğu ile birlikte Almanya'ya gitmek istemesine izin verilmedi. Erdem konuyla ilgili attığı tweetinde "Bunu, evvelce planladığımız rutin bir seyahate çıkarken öğrendik. Yine havuz başlamış karalamalara. Sorun yok. Ben alıştım. Siz de alışın…” dedi.

Eren Erdem'den hakkındaki haberlere yalanlama
21 Mayıs 2018 17:27:17

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem hakkında çıkan haberlerle ilgili tweet attı. Erdem, “Sanırım yine ortalık şenlenmiş. Hakkımda yurtdışına çıkış yasağı koymuşlar. Bunu, evvelce planladığımız rutin bir seyahate çıkarken öğrendik. Yine havuz başlamış karalamalara. Sorun yok. Ben alıştım. Siz de alışın…” dedi. 

Eren Erdem'in açıklamaları şu şekilde;

Sanırım yine ortalık şenlenmiş. Hakkımda yurtdışına çıkış yasağı koymuşlar. Bunu, evvelce planladığımız rutin bir seyahate çıkarken öğrendik. Yine havuz başlamış karalamalara. Sorun yok. Ben alıştım. Siz de alışın...

Benim pasaportumda tonlarca giriş çıkış mührü vardır. Ben 3 yıldır yargılanıyorum. Bu davalar yeni değil. Dokunulmazlığı kalkan herkes cezaevine girebilir. Yapılmak istenen; algı operasyonudur. Kişilik suikastidir.

Medya bu tweetlerimi de haber yapsın. Bu ülkede birini karalamak kolaydır. Yurtdışına çıkış yasağı ilk defa konmuyor bana. Daha önce de oldu. O zaman da “kaçıyor” demişlerdi. Bu ülkede daha faşizmi yeneceğiz, nereye?

Bir rutin ve planlı seyahat ile öğrendiğim yurtdışına çıkış yasağı üzerinden yürütülen tezviratla da hukuk önünde hesaplaşacağımı kamuoyuna bildiririm. Saygılarımla. Eren Erdem

 



0 Yorum

Yorum Yaz