Erzurum Emniyetinden YİNE HAKSIZ GÖZALTI!

Erzurum'da yolda yürüyen birkaç bayan özgürlük simgeli atkı takmaları sebebiyle haksız bir şekilde gözaltına alındı.

Erzurum Emniyetinden YİNE HAKSIZ GÖZALTI!
25 Eyl 2018 22:27:24

Erzurum'da yolda yürüyen ve "Alparslan Hocama Özgürlük" yazılı atkı takan birkaç bayan herhangi bir yasaklama ve uyarı olmaksızın Erzurum Emniyeti tarafından gözaltına alındı.

Saat 17:00 sularında yolda yürürken gözaltına alınan bayanlar gece 23:30 sularında serbest bırakıldı. (25.09.2018)

Bu, İlk "Skandal Gözaltı" Değil!

Özellikle Erzurum emniyetinin bu konuda sabıkalı olduğu biliniyor. Geçtiğimiz aylarda Erzurum'da bir kaç bayan üzerinde özgürlük simgesi olan balon uçurmak istediği için gözaltına alınmış, hatta bir hafta sonra bir başka bayan "balonda parmak izin bulundu" denilerek ifadeye çağrılmıştı.

Yaşanan trajikomik olayda üzerine özgürlük yazısı yazılan poşet, konteynırlar dökülerek aranmış mobeselerden yapılan aramalarla uzun çabalar sonucu bir otobüste bulunmuş ve gözaltına alınan bayana bu yazıyı neyle yazdığı, kalemi nereye attığı sorulmuştu.

İlgili Haberler;

Erzurum'da Skandal! Balon Uçuran Gençler Gözaltına Alındı!   Semra Kuytul: Bir Acziyetin İlanıdır Bu



Yine Bolu'da Alparslan Kuytul Hocaefendi için dua isteyip lokum dağıtan onlarca kişi ve Elazığ'da kömürle duvara "Alparslan Hocama Özgürlük" yazan çocuklar gözaltına alınmıştı.

İlgili Haberler;

Alparslan Kuytul Hocaefendi İçin Lokum Dağıtanlar Gözaltına Alındı   Lokum Dağıttığı İçin Gözaltına Alınanlar Hakkında Karar Verildi! Elazığ'da Çocukça Yazılan Yazıya Gözaltı!


1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Sıdıka Turan 01 Oca 1970 02:00:00

    Gerçekten çok güldüm ysni bu kadar da küçülmüşler neyden kimden korkuyorlar????Aynı Rabbe hesap vereceklerini bilmiyorlar mı yoksa bjnlsr bu ülkenin evlatları değiller mi???? ne çabuk unuttular Osmanlı torunu olduklarını.....


Yorum Yaz