''Siyasete Devam Edeceğiz''

Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Haşim Kılıç, milletvekili adayı olup olmayacağı konusunda açıklamalarda bulundu. Kılıç, 'Siyasete devam ediyoruz. Her yerde de edeceğiz' dedi.

''Siyasete Devam Edeceğiz''
14 Mar 2015 11:29:51

Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Haşim Kılıç, milletvekili adayı olup olmayacağı konusunda açıklamalarda bulundu. Kılıç, "Siyasete devam ediyoruz. Her yerde de edeceğiz. Gerçekleri konuşacağız." dedi.

"SİYASETE DEVAM EDİYORUZ"

Kılıç, Ankara'da düzenlenen bir programa katıldı. Kılıç, bazı basın yayın organlarında yer alan milletvekili adayı olup olamayacağı konusundaki haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu. 'Zaten aktif siyasetin içinde' olduğunu kaydeden Kılıç, "Size bunu anlatırken siyasetin dışında bir şey mi söyledim? Milletvekili olsaydım da gelip bunları söyleyecektim. Bunları anlatacaktım. Siyaset illa da siyasi partinin çatısı altında yapılamaz. Siyaset her yerde yapılabilir. Politika orada yapılır. O ayrı bir konu. Siyasetin daha ideal bir kavram olduğuna inanıyorum, politika demiyorum. Siyasete devam ediyoruz. Her yerde de edeceğiz. Gerçekleri konuşacağız." dedi. 



0 Yorum

Yorum Yaz