Ev Mühürleme Olayından Adana Valiliği'nin Haberinin Olmadığı Ortaya Çıktı!

30 Ocak gecesi Furkan Vakfına yönelik yapılan operasyondan sonra evine mühür vurulan ev sahibi Furkan Haber ile ilginç detaylar paylaştı. Paylaşılan detaylarda mühürleme olayından Adana Valiliğinin haberi olmadığı ortaya çıktı.

Ev Mühürleme Olayından Adana Valiliği'nin Haberinin Olmadığı Ortaya Çıktı!
19 Mar 2018 19:29:58

30 Ocak salı günü şafak operasyonu ile evlerine baskın yapılan bir ailenin evi "Furkan Vakfı Temsilciliği" denilerek mühürlenmişti. Operasyonun 6. gününde evi mühürlemek için gelen memur ve polisler, "Adana Valiliği tarafından gönderildiğini" söyleyerek mağdur ailelere adeta şok yaşatmışlardı. 


Yapılan bu uygulama sosyal medyada büyük tepki görmüş ve "Bu kadarı da olmaz" dedirtmişti.
Ev sahibi E.T'den edinilen bilgiye göre evi mühürlemeye gelen memurların önce, "Bizi valilik gönderdi” diyerek ev sahiplerini kapı dışarı ettiği, daha sonra evi açmak için tekrar geldiklerinde “Valiliğin bu durumdan haberi yok biliyorsunuz değil mi?” dediği öğrenildi.

Kapısına mühür vurularak evinden çıkarılan ve daha sonra mührü açılan ev sahibi E.T. şunları söyledi;

"Evimizi mühürlemeye geldikleri zaman, "Sizi kim gönderdi?" diye sorduğumda “Valilikten geliyoruz” dediler. Daha sonra evin mührünü kaldırmak için geldiklerinde yuvarlayarak, “Valiliğin haberi yoktu” dediler. Ben de, "Sabah sizi Valiliğin gönderdiğini söylemiştiniz" deyince ise net bir cevap alamadık dedi.



0 Yorum

Yorum Yaz