Furkan Adında Bir Site Daha Kapatıldı!

Furkan Vakfının çeşitli programlarını internet üzerinden canlı yayınladığı, TV kanalı olan tvfurkan.com sitesine de erişim engeli getirildi.

Furkan Adında Bir Site Daha Kapatıldı!
17 Şub 2018 17:18:54

Furkan Vakfına yapılan operasyondan sonra Furkan Vakfı resmi sitesine, Furkan Nesli sitesine ve Alparslan Kuytul ve Furkan Vakfının resmi facebook hesaplarına erişim engellenmişti.

Dün Furkan Vakfına ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye ait olan tüm instagram hesaplarına erişim engeli gelmişti

Son olarak bugün Furkan Vakfı’nın tv kanalı olan tvfurkan.com sitesine de erişim engeli konuldu.

Toplumun ihyası için yıllardır çalışan Furkan Vakfına 30 Ocak Salı günü Adana Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından baskın düzenlendi. Yapılan baskının ardından Furkan Vakfı resmi sitesine, Furkan Nesli sitesine ve Alparslan Kuytul ve Furkan Vakfının resmi facebook hesaplarına erişim engellenmişti. Daha sonra Furkan Vakfına ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye ait olan tüm instagram hesaplarına erişim engeli konuldu. Son alınan bilgeye göre Furkan Vakfı’nın tv kanalı olan tvfurkan.com sitesine de erişim engeli konuldu.

Semra Kuytul Hocahanım dün Furkan Vakfına ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye ait instagram hesaplarına erişim engeli gelmesi hakkında twitterdan paylaştığı mesajda “Furkan ismine düşman olmuşlar. FURKAN KUR'AN'IN İSMİ! Furkan Vakfı face, Instagram, Alparslan Kuytul fan Instagram erişimi engellendi” dedi.



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Ismail demir 01 Oca 1970 02:00:00

    Bu yapilanlar kudurmuslugun vardigi noktayi gosteriyor.ALLAH (islah olmayacaklarsa) zalimlerin belasini versin


Yorum Yaz