Furkan Gençlik ve Etüt Merkezi Kapatılıyor!

Furkan Vakfı'na kayyum atanmasının ardından Furkan Gençlik ve Etüt Merkezinin de faaliyetlerine son verildiği öğrenildi.

Furkan Gençlik ve Etüt Merkezi Kapatılıyor!
16 Mayıs 2018 12:18:52

Furkan Vakfının SODES projesi olan, Adana Valiliği kapsamında açılarak, okul dersleri ve sınava hazırlanan gençlere destek maksatlı ücretsiz eğitim ve etüt hizmeti veren Furkan Gençlik ve Etüt Merkezinin faaliyetlerinin sonlandırıldığı öğrenildi.
Gençlerin nezih bir ortamda sınavlara hazırlandığı etüt merkezi 30 Ocaktan bu yana hizmet veremiyordu. Bugun ise eşyaların (sıralar, sandalyeler, klima, tahta, öğretmen masası, TV, projeksiyon vs.) taşınmasıyla faaliyetlerine de tamamen son verildi.
Valilik kapsamında açılan etüt merkezinin Furkan Vakfının SODES projesi olduğu, vakfa bağlı olarak faaliyet gösterdiği biliniyor.

Furkan Vakfı henüz resmi olarak kapatılmamış ve vakfın hukuki süreci işlerken vakfa bağlı faaliyet gösteren etüt merkezi yetkililer tarafından bugün kapatılıyor.
Elde edilen görüntülerde SODES kapsamında temin edilen sıra, sandalye, klima, tahta, öğretmen masası, TV, projeksiyon vs. gibi eşyaların iade edilmek üzere taşındığı da görüldü.

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'nın 5 katlı binasının zemin katında bulunan etüt merkezi sınava hazırlanan öğrencilere deneme sınavları, konu anlatımları, soru çözümleri ve seminerler gibi çeşitli eğitim programları sunmaktaydı.
Etüt merkezinin bugün tamamen kapatılmasıyla artık öğrencilere hizmet veremeyeceği öğrenildi.



0 Yorum

Yorum Yaz