Furkan Gönüllüleri "Sessiz Eylemlerine" Devam Ediyorlar

30 Ocak'ta valilik kararı ile faaliyetten men edilen Furkan Vakfı'nın gönüllüleri meşru çerçevede, Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin özgürlüğüne kavuşması adına "pasif eylemler" yapmaya aralıksız devam ediyor.

Furkan Gönüllüleri "Sessiz Eylemlerine" Devam Ediyorlar
15 Ağu 2018 11:52:54

7 aydır yargısız infaz ile Bolu F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin talebe ve sevenleri bu haksızlığa 7 aydır tepki göstermeye devam ediyorlar. Hemen hemen her fırsatta Alparslan Hocaya Özgürlük çağrılarını yineleyip, tutuklu yargılanma kararına itiraz ediyorlar.

Yaklaşık bir aydır Alparslan Kuytul Hocaefendi ile çay- kahve içme, dergi ve kitap okuma etkinlikleri sosyal medya ağı twitter üzerinden çok ses getirmiş açılan her etiket Türkiye gündeminde TT olmuştu.

Semra Kuytul Hocahanım ise bu faydalı, manalı ve sessiz eylemlerin zulüm bitene kadar devam edeceğini sosyal medya üzerinden şu şekilde paylaşmıştı;

 


 

 


 


Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye Tahliye Çağrıları

Sosyal medya kullanıcıları bugün açılan #AlparslanHocamlaBirlikte etiketine yoğun ilgi gösterdi. Türkiye gündeminde TT olan etikette samimi ve içten paylaşımlar yer aldı.

İşte o paylaşımlar:

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 



0 Yorum

Yorum Yaz