• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Furkan Gönüllüleri Türkiye'nin Dört Bir Tarafında İhtiyaç Sahiplerine Ramazan Kolisi Dağıtıyor

Furkan Gönüllüleri Türkiye'nin Dört Bir Tarafında İhtiyaç Sahiplerine Ramazan Kolisi Dağıtıyor

İslam Medeniyeti istediği için vakıf ve dernekleri kapatılan Furkan gönüllüleri, mübarek Ramazan ayında da yardıma muhtaç ailelere destek vermeye devam ediyor.

Furkan Gönüllüleri Türkiye'nin Dört Bir Tarafında İhtiyaç Sahiplerine Ramazan Kolisi Dağıtıyor
21 Mayıs 2019 11:52:15

Yaklaşık 16 ay önce kayyum atanarak faaliyetten men edilen Furkan Vakfı gönüllüleri, Ramazan'ı ihya ettiğimiz şu günlerde ihtiyaç sahibi aileleri unutmayarak yardımda bulunuyorlar.

Her türlü gıda yardımının yanı sıra bir evin ihtiyacı olabilecek çeşitli yardımlarla zor durumdaki aileleri yalnız bırakmayan Furkan Gönüllüleri, hakka ve halka hizmetin bir vakfın duvarları ile sınırlı olmadığını bir kez daha gözler önüne seriyorlar.

Gönüllüler, vakıf faaliyetten men edilmeden önce yüzlerce aileye rahatlıkla ulaşabildiklerini şu anda faaliyet yasağı olması sebebiyle kendi imkanlarıyla zor şartlarda ulaşabildiklerini ifade ediyorlar.

Vakfın kurucusu ve 16 aydır siyaseten tutuklu olan Alparslan Hoca, herhangi bir suç sayılabilecek eylemde bulunmamalarına rağmen dosyasında suç örgütü kurmak iddiasının yer almasına mahkemedeki savunmasında; “Hangi suç örgütü fakir fukara ile uğraşır, suç örgütleri zenginlerle beraber olur onlara ulaşmaya çalışır bizim arkadaşlarımızın çoğu geçimini zor sağlayan insanlar.” sözleriyle cevap vermişti.

Furkan Vakfının, kurulduğu günden bu yana mazlumun ve yardıma muhtaç olanların umut kapısı olması, suç örgütü suçlamasının içi boş iddialardan ibaret olduğunu ortaya çıkarıyor.

ADANA

ANKARA

KOZAN

MARDİN

AYDIN

ELAZIĞ

NİĞDE

MALATYA



0 Yorum

Yorum Yaz