Furkan Gönüllülerinden Ahmet Taşgetiren'e Ziyaret

Furkan Gönüllüleri, Gazeteci-Yazar Ahmet Taşgetiren ile bir araya gelerek Furkan Vakfı davasına ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundular.

Furkan Gönüllülerinden Ahmet Taşgetiren'e Ziyaret
01 Şub 2019 11:49:15
Furkan Gönüllüleri 22 Ocak mahkemesinden önce başladıkları ziyaretlerine, Alparslan Hoca’nın tahliye edildikten saatler sonra hukuk ilkeleri ile izah edilemeyecek bir şekilde tekrar tutuklanması üzerine devam ediyor. Çeşitli fikir ve görüşlere sahip gazeteci, yazar, siyasetçi ve STK'ları ziyaret eden gönüllüler, Gazeteci-Yazar Ahmet Taşgetiren'i de ziyaret etti.

Yapılan görüşmede, tahliye edildikten saatler sonra siyaseten tekrar tutuklanan Alparslan Kuytul Hoca'ya ve sevenlerine yapılan hukuksuzluklar ve ülke gündemi konu edildi. Yapılanların sadece Alparslan Kuytul ve Furkan Vakfı meselesi olmadığını belirten Taşgetiren, İslami Camianın kendi aralarında iletişim çalışmalarını sürdürmesi gerektiğini vurguladı.

Kendisiyle gerçekleştirilen görüşmede Taşgetiren şunları söyledi:

Bugün herkes adalet imtihanı vermektedir. Müslümanlar, güç imtihanından geçtiği bu süreçte adalet ve merhameti ıskalamamalılar. Bugün olanlar sadece Furkan Vakfı ve Alparslan Hoca meselesi değildir. Özellikle bu süreçte hem sizler hem de tüm müslümanlar kendi aralarında iletişim çalışmalarını sürdürmeli hatta daha da arttırmalıdır.


0 Yorum

Yorum Yaz