Furkan Gönüllülerinden #AlparslanHocayaÖzgürlük Çağrısı!

Furkan gönüllüleri günlerdir sosyal medya üzerinden gerçekleştirdikleri etiket çalışması ile başta 132 gündür tecrit zulmüne maruz kalan Alparslan Kuytul Hocaefendi olmak üzere tüm masumlara özgürlük ve adalet istiyor.

Furkan Gönüllülerinden #AlparslanHocayaÖzgürlük Çağrısı!
20 Haz 2018 15:44:33

Furkan gönüllüleri, 30 Ocakta Furkan Vakfına yapılan operasyonla birlikte evinden alınan ve 8 Şubatta çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak Bolu F Tipi cezaevinde tecrit zulmüne maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendiye özgürlük için ilk günlerden itibaren sosyal medyada ses getiriyor. 132 gündür Hocaefendinin durumunda bir değişiklik olmaması üzerine Furkan gönüllüleri son günlerde Hocaefendiye özgürlük çağrılarını tüm Türkiyeye duyurmaya çalışıyor.
Dün twitter da saatlerce ilk sıralarda kalan #AlparslanKuytulaAdalet etiketinin ardından bugünde #AlparslanHocayaÖzgürlük etiketi ile çağrıda bulunuyorlar.
#AlparslanHocayaÖzgürlük etiketine twitter hesapları ile binlerce Tweet atan kullanıcılar, aylardır hiçbir suçu olmadığı halde cezaevinde tecrit zulmüne maruz kalan Hocaefendiye özgürlük istiyor adaletin yerine gelmesini talep ediyorlar. Ayrıca Alparslan Kuytul Hocaefendinin tüm mazlumların sesi olduğunu söyleyen kullanıcılar, Hocaefendinin beraberinde haksız bir şekilde cezaevinde olan bütün mazlumlara da özgürlük istiyorlar.

Sosyal medya kullanclarının yaptığı paylaşımlardan bazıları şu şekilde;

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Abdullah Sakarya 01 Oca 1970 02:00:00

    RABBim bütün müminlerin yar ve yardimcisi olsun.İnaniyorumki onu Rabbim aklayacak.Ne daeşcisi ne fetöcusu.Kim inanir bunlara.


Yorum Yaz