Furkan Gönüllülerinden Anlamlı Bir Etkinlik Daha

Furkan Vakfı gönüllüleri, Alparslan Kuytul Hocaefendi ve arkadaşlarına yapılan zulümlere karşı farkındalık oluşturmak adına bugün anlamı ve mesajı büyük bir etkinliğe daha imza attı.

Furkan Gönüllülerinden Anlamlı Bir Etkinlik Daha
19 Ağu 2018 12:59:07

192 gündür haksız ve hukuksuz bir şekilde Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin talebe ve sevenleri bugün saat 11:00 da bu kez evlerinin dışında çay- kahve içerek Furkan Nesli Dergisi ve kitap okuma etkinliğini gerçekleştirdiler.

Yaklaşık bir aydır her çarşamba ve pazar günü Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte çay kahve içip Furkan Nesli Dergisi ve kitap okuma etkinlikleri düzenlenmiş ve bu 'sessiz' eylemler için açılan etiketler sosyal medyada gündem olmuştu.

Etikete Yoğun İlgi

Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte çay- kahve içip Furkan Nesli Dergisi ve kitap okuma etkinliğine özel olarak açılan #AdaletİçinHepBirlikte etiketi ise sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun ilgi gördü. Kısa sürede TT listesine giren etikette içten ve samimi paylaşımlar yapıldığı görüldü. Evlerinin bahçesinde, şehir merkezlerinde, park ve umumi bahçelerde, sosyal tesis ve piknik alanlarında ve daha birçok yerde Alparslan Kuytul Hocaefendi ile eş zamanlı kitap ve dergi okuyanlar sessiz ama anlamı ve mesajı büyük bir etkinliğe daha imza atmış oldular.

Alparslan Kuytul Tek Başınadır Ama Yalnız Değildir

Bugün yapılan etkinliğe katılan binlerce kişi yaptıkları paylaşımlar ile "Alparslan Kuytul Hocaefendi içerde tek başına olabilir ancak bugün binlerce Alparslan Kuytul dışardadır" mesajını verdiler.

Semra Kuytul Hocahanım'ın daha önce yaptığı paylaşımda da bu sessiz eylemlerin zulüm bitene kadar devam edeceği biliniyordu.

Yaptıkları sessiz eylemlerle krizleri fırsata çevirmeye çalışan Furkan gönüllülerinin eylemlerinin kitap- dergi okuma olması ise dikkat çekiyor. Tercih ettikleri eylemler ile kıymet verdikleri hususları tüm Türkiye'ye bir kez daha gösteren gönüllüler, yaptıkları etkinlikler ile kitap okumaya kıymet veren Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin özgürlüğe kavuşmasını istiyorlar.

İşte yoğun ilgi gören o etkinlikten geriye kalan renkli ve samimi görüntüler;

 


 


 

 


 

 



0 Yorum

Yorum Yaz