Furkan Gönüllülerinden İslamofobiye Karşı İkinci Miting!

Almanya’da bulunan Furkan gönüllüleri bugün Dortmund’da, Yeni Zelanda'daki Müslüman katliamı ve son yıllarda artan İslamofobiye karşı miting düzenledi.

Furkan Gönüllülerinden İslamofobiye Karşı İkinci Miting!
23 Mar 2019 18:31:13

Almanya’da bulunan Furkan Gönüllüleri, Yeni Zelanda katliamı ve Avrupa'da son yıllarda yaygınlaşan İslamofobiye karşı "İSLAMOFOBİYE DUR DE!" konulu ikinci mitingi gerçekleştirdi.
Furkan gönüllüleri dün Almanya Hamburg'ta yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdikleri mitingin ikincisini, yoğun bir katılımla bugün Almanya/Dortmund’da gerçekleştirdi. Şehirde büyük yankı uyandıran mitingde, geçtiğimiz hafta Cuma namazında teröristler tarafından şehit edilen 50 Müslüman hayır ve dualarla yad edilirken, İslam’ı ve Müslümanları hedef alan haçlı zihniyeti lanetlendi.

Türkiye saatiyle 17.00'de canlı olarak yayınlanan mitingde "İslamofobiye Dur De" çağrısı yapıldı.



Miting esnasında başlatılan “Almanyada İslamofobiyeTepki” etiketi TT listesinde uzun süre üst sıralarda yerini korudu. Etiketi kullanarak binlerce paylaşım yapan sosyal medya kullanıcıları, İslamofobiye tepkilerini dile getirirken, batıda yayılan bu hastalıklı zihniyetin panzehrinin gerçek islam olduğunu vurguladı.



0 Yorum

Yorum Yaz