Furkan Nesli Dergisi ' TEVHİD MANİFESTOSU' Yayımladı!

Furkan Nesli Dergisi, İslam dininin en temel konusu olan ve bütün peygamberlerin uğruna mücadele ettiği Tevhid'i anlatan bir manifesto yayımladı.

Furkan Nesli Dergisi ' TEVHİD MANİFESTOSU' Yayımladı!
04 Mar 2019 18:38:45

Furkan Nesli Dergisi, akli ve nakli (Kuran ve Sünnet) delillerle hazırladıkları Tevhid Manifestosunu yayımladı.

"İslam dinin temeli,

Kur'an'ı Kerim'in üzerinde en çok durduğu temel mesajı,

Tarih boyunca bütün peygamberlerin uğruna mücadele ettiği,

Peygamber Efendimizin toplumlara 'kurtuluş reçetesi' olarak gösterdiği Kelime-i Tevhid'i biliyor musunuz?" sorusu ile başlayan manifestoda, La İlahe illallah sözü olan tevhidin manasının toplumumuza yanlış öğretildiği, La İlahe illallah'ın gerçek manasını, bütün peygamberlerin bu hakikat için mücadele ettiğini ve tevhidin unutulmasının ağır sonuçları yer aldı.

Söz konusu manifestoda, La İlahe İllallah'ın yeniden hayatlara geçirilmesiyle yaşanılacak köklü değişimler, şahsi, içtimai ve tüm alanlarda huzurun, barışın, kardeşliğin, adalet ve özgürlüğün geleceği ifade edildi.

Manifesto da "Allah'ın dünyasında Allah'ın dediği olmalıdır" denerek, "neden Allah hükmetmelidir, yasaları, tüm kanunları neden Allah koymalıdır?" sorularına akli ve nakli cevaplar verildi.

Diğer bütün peygamberler gibi Peygamber Efendimiz(sav)'in de hayatı boyunca tevhid için mücadele ettiğine değinilen manifestoda, hayatını tevhid davasına adamış dava adamlarının sözlerine de yer verildi.

Türkiye'nin en kapsamlı ilk ve tek Tevhid Manifestosu;

 



0 Yorum

Yorum Yaz