Furkan Nesli Dergisinin 75.Sayısı Çıktı

Furkan Nesli Dergisi Temmuz-2017 sayısıyla 'MÜSLÜMANLARDA ŞAHSİYET EROZYONU' kapak konusu ile çıktı. Furkan Nesli her ay ele aldığı kapak konusu ve içeriği, gündeme dair yaptığı açıklamalarla ses getirmeye devam ediyor.Çağımız insanının en büyük problemlerinden biri olan şahsiyet konusunu Temmuz sayısında gündeme taşındı. Şahsiyet sorununun nedenleri ve çözümlerinin ele alındığı 75. sayıda birbirinden değerli yazılar Furkan Nesli okurlarının istifadesine sunuldu.

Furkan Nesli Dergisinin 75.Sayısı Çıktı
21 Tem 2017 16:28:01

Furkan Nesli her ay ele aldığı kapak konusu ve içeriği, gündeme dair yaptığı açıklamalarla ses getirmeye devam ediyor.Çağımız insanının en büyük problemlerinden biri olan şahsiyet konusunu Temmuz sayısında gündeme taşındı. Şahsiyet sorununun nedenleri ve çözümlerinin ele alındığı 75. sayıda  bir birinden değerli yazılar Furkan Nesli okurlarının istifadesine sunuldu.

Furkan Nesli Editöründen 75. Sayı;

Çağımız insanının en büyük problemlerinden biri de maalesef ‘şahsiyet’ konusu… Artık İslam’ı Müslümanlardan değil de direk olarak Kur’an ve Sünnet öğrenmeyi daha uygun görüyor insanlar. Çünkü “Müslümanlarda Şahsiyet Erozyonu” var ve bu sorun insanların İslam’ı tercih etmesinin önünde büyük bir engel oluşturuyor.
Bizler de dergimizin bu sayısında “Müslümanlarda Şahsiyet Erozyonu” konusunu ele aldık. Başyazımızda Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi “İmanın Kazandırdığı Kişilik” konusunu yazdı. Yazarlarımızdan Murat Gülnar “Örneklik Vasfını Yitirmek” başlığıyla ümmetin bir zamanlar tüm dünyaya örnek olduğu özelliklerinin birçoğunu yitirdiğinden ve bunun vahim sonuçlarından bahsetti. Ayrıca dergimiz bu ay içerik olarak da yepyeni sayfalarla karşınızda… Dergimizin yurtdışındaki kardeşlerimiz tarafından da yoğun ilgi görmesi sebebiyle İngilizce ve Arapça içerikli bölümler ekledik. Bu şekilde Öncü Neslin Sesi; Furkan Nesli dergisi sesini daha uzaklardaki okurlarına duyurmaya gayret ediyor. 
Rabbim okuyan, anlayan ve yaşayan kullarından olmayı nasip eylesin… 
Hayırlı okumalar…

Furkan Nesli Dergisini Okumak İçin Linke Tıklayınız;

http://furkannesli.com/furkan-nesli-dergisinin-75-sayisi-cikti.html



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    nafi 01 Oca 1970 02:00:00

    Ali Fuad Başgil:rnBana Ankara’daki İlahiyat Fakültesi’nden veyahut İmam-Hatip okullarından bahsetmeyiniz, rica ederim. Laik Üniversiteye bağlı fakülteler, din âlimi değil, din tenkitçisi yetiştirir. İmam-Hatip mektepleri İslamiyet’in yalnız elemanter bilgilerini öğretmekle kalır. İslamiyet’in yüksek ilimleri, kelamiyyât ve bedîiyâtı uzun seneler okutulmamak yüzünden bugün hemen hemen yok olmuştur.rnBaşgil, Ali Fuad, Din ve Laiklik, İstanbul, 1998, s. 298.


Yorum Yaz