Furkan Nesli Dergisinin 78.Sayısı Çıktı!

Furkan Nesli Dergisinin Ekim-2017 sayısı 'Bu Yıl Hedefimiz: MANEVİ GELİŞİM' kapak konusu ile çıktı. Furkan Nesli, bu ayki ele aldığı kapak konusu ve içeriği ile manevi gelişimi destekleyen konuları farklı açılardan ele aldı.

Furkan Nesli Dergisinin 78.Sayısı Çıktı!
26 Eki 2017 15:57:05

Furkan Nesli Editöründen 78. Sayı;

Dünyada zafere, ahirette cennete varmak olmalı hedefimiz... Manevi gelişim basamaklarını çıkarak yolun sonunda Allah’a ulaşabiliriz. Başlangıcı tefekkür olan bu yol, her bir basamakta bize bir hal kazandırır.

Seyr-i ilallah ile amellerimizi cennet için dahi değil Allah için yapmayı hedeflemeliyiz...Kalbinden bulduğu kuvvetle islam davasında idealist olan bir nesil meydana getirmek ve İslam Medeniyeti yolunda yorulmadan, dökülmeden ilerlemek için bu yıl hedef olarak maneviyat konusu üzerinde durduk.

2017-2018 yılının hedefini “Manevi Gelişim” olarak ilan eden Alparslan Kuytul Hocaefendi yılın hedefi bölümümüzde bu konuya yönelik düşüncelerini paylaştı bizlerle... Yazarlarımız ise manevi gelişimi destekleyen konuları farklı açılardan ele aldılar. Her bir sayfasını zevkle okuyacağınız ve her satırında İslam Medeniyetinin kokusunu duyacağınız dergimiz Ekim sayısı ile sizlerle... Hayırlı okumalar...

Furkan Nesli Dergisini Okumak İçin;

Dergimizin 78. Sayısı Çıktı- http://furkannesli.com/78-sayi.html



0 Yorum

Yorum Yaz