Furkan Nesli Dergisinin 81.Sayısı Çıktı

Furkan Nesli Dergisi 2018 yılının ilk kapak konusunu “Dünya ve Ahiret” olarak belirleyip yeni bir yıla daha adım attı. Bir buz kütlesi gibi eriyip giden şu kısacık hayatın boşa geçmemesinin ve kıymetsiz hayatlarımızın Allah yolunda nasıl kıymetleneceğini öğrenip dolu dolu bir hayat yaşamanın reçetesini okurlarına sunmaya çalıştı.

Furkan Nesli Dergisinin 81.Sayısı Çıktı
20 Oca 2018 21:05:06

Furkan Nesli her ay ele aldığı kapak konusu ve içeriği, gündeme dair yaptığı açıklamalarla ses getirmeye devam ediyor.

Furkan Nesli Editöründen 81. Sayı;

 

Rabbimiz yüce kitabı Kur’an-ı Kerim’de; “Siz dünya hayatını tercih ediyorsunuz. Oysa ahiret daha hayırlı ve daha kalıcıdır” buyurarak kullarının dünya ahiret dengesinde, seçimini hangi yönde yapmaları gerektiği konusuna dikkat çekmektedir.

Dergimizin 2018 yılının ilk kapak konusunu “Dünya ve Ahiret” olarak belirleyip yeni bir yıla daha adım attık. Bir buz kütlesi gibi eriyip giden şu kısacık hayatın boşa geçmemesinin ve kıymetsiz hayatlarımızın Allah yolunda nasıl kıymetleneceğini öğrenip dolu dolu bir hayat yaşamanın reçetesini sunmaya çalıştık. Bu sayımızda Başyazarımız Alparslan Kuytul Hocaefendi “Maddeci Dünyada Maneviyat Aleminde Yükselmek” başlıklı yazı serisinin ikincisi ile yeniden sizlerle… Yazarlarımızın birbirinden kıymetli yazılarında ise dünya ve ahiret dengesini kurmanın önemini ele aldık. Her Müslümanın kendi yüreğine kazıması gereken “Allah’a Yanan Gönüller, Dünyaya Buz Kesilirler” başlıklı yazımız ile de denge konusunda son noktanın ne olması gerektiğini anlattık.

Dünyaya yalnızca Allah’ın ve Allah Rasulü’nün verdiği kadar değer verenlerden, dünya nimetlerine Onların gözüyle bakanlardan olmak duası ile… Hayırlı okumalar…

Abone olmak veya okumak için;

http://furkannesli.com/



0 Yorum

Yorum Yaz