Furkan Nesli Dergisi'nin 88. Sayısı çıktı!

Furkan Nesli Dergisi Ağustos -2018 sayısıyla "Kur'an ve Sünnete Göre Müslümanların Kırmızı Çizgileri" kapak konusu ile çıktı.

Furkan Nesli Dergisi'nin 88. Sayısı çıktı!
29 Ağu 2018 22:54:43

Furkan Nesli her ay ele aldığı önemli kapak konuları, zengin içeriği, gündeme dair bulundurduğu açıklama yazıları ve kaliteli yazarlarıyla ses getirmeye devam ediyor.


Furkan Nesli Editöründen 88. Sayı;

Furkan Nesli Dergisi olarak siz değerli okuyucularımızla Türkiye’nin ve dünyanın sıcak gündemini oluşturan konuları paylaşmaya devam ediyoruz. Ağustos sayımızda; birçok kesimin dile getirmekten çekindiği “cemaatler” ile ilgili tartışmalara ve son günlerde ülkemizde çokça konuşulan, vakıf, dernek ve grupların denetlenebilir olması konusuna Kur’an ve Sünnet ışığında bakmaya çalıştık.

Cemaatler ile ilgili oluşturulan bu gündem eğer, “Dini güncelleme adı altında, dini değiştirme, bozma, Dini hükümleri anlatma ve yaşama özgürlüğünü kısıtlama, Dine Kur’an ve Sünnete aykırı bir çehre kazandırma gibi amaçlara hizmet edecekse bu sadece bizim değil tüm Müslümanların kırmızı çizgisidir” diyor ve kabul etmiyoruz. Yazarlarımız, Kur’an ve sünnete göre cemaatlerin kırmızı çizgilerini ve cemaatleri bitirme amaçlı olarak hazırlanan tüm plan ve tuzaklara karşı Müslümanların nasıl bir tutum sergilemesi gerektiğini ele aldılar. Başyazarımız Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 7 aydır tutuklu bulunması sebebiyle başyazı sayfalarımıza Hocaefendi’nin İslam ve Mücadelesi konulu konferansından sizler için hazırladığımız yazının 2. bölümünü taşıdık.
Yaklaşan Kurban Bayramı’nın Ümmet-i Muhammed’e huzur, barış, birlik ve kardeşlik getirmesini ve tüm mazlumların yüzünün güldüğü gerçek bayramlara ulaşmaya vesile olmasını diliyoruz.
Cemaatten ümmete, ümmetten medeniyete ulaşmak duasıyla hayırlı okumalar…



0 Yorum

Yorum Yaz