Furkan Nesli Dergisinin 94. Sayısı Çıktı!

Her ay ele aldığı kapak konusu ve içeriği, gündeme dair yaptığı açıklamalarla ses getirmeye devam eden ve okuyucuların ilgiyle takip ettiği Furkan Nesli Dergisi, "28 Şubat Devam Ediyor” kapak konusu ile 94. sayısını çıkardı.

Furkan Nesli Dergisinin 94. Sayısı Çıktı!
07 Mar 2019 21:07:15

İlgiyle beklenen 94. sayısının kapak konusunu "28 Şubat Devam Ediyor” olarak belirleyen ve Hakkın gür sesi olmayı kendisine gaye edinen Furkan Nesli Dergisi “bin yıl sürecek” denilen 28 Şubat sürecinde yaşanan zulümlerin, engellemelerin devam ettiğine dikkat geçiyor.


Furkan Nesli Editöründen 94. Sayı;

Bir önceki sayımızda Başyazarımız Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 22 Ocak tarihinde başlayan mahkemesinden siyaset değil adalet beklediğimizi ifade etmiş ve “Şubat sayısında Başyazarımızın kendi kaleminden satırlarla sizleri buluşturabilmek duasıyla…” diyerek haklı bir temennide bulunmuştuk.

Ama maalesef bir kez daha gördük ki adalet yerle yeksan! Ve bir kez daha gördük ki Müslümanlara ve İslami faaliyetlere olan baskı ve engellemeler 90’lı yıllardan kat kat daha fazla! Mahkemenin tahliye kararı vermesiyle serbest bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi 25 Ocak gecesi evine yapılan baskınla yeniden tutuklandı. Şubat sayımızın sayfalarında Alparslan Hoca ile yaşanan o bir günlük serüveni bulacaksınız.

Son birkaç yılda ülkemiz Müslümanlarının Şubat ayında ittifak ettikleri bir konu var ki o da “28 Şubat Devam Ediyor…”

Birçok vakıf kapatıldı, birçok insan susturuldu. Sadece Kur’an öğrettiği için insanlar mahkemeye verildi, vakıf ve dernekler kapatıldı. İslami faaliyetlere 1997 yılında yapılan engellemeler ile 2016 yılından sonra yapılanlar kıyaslanınca rakamların kat kat arttığını görüyoruz.

Furkan Nesli olarak bizler de yaşanan bu zulümleri, engellemeleri bir kez daha dile getirmek ve “bin yıl sürecek” denilen bu sürecin bir an önce son bulmasına vesile olmak adına 28 Şubat konusunu taşıdık sayfalarımıza.

Yeryüzünde Tevhidin hâkim olması, adaletsizliklerin ve zulümlerin son bulması temennisiyle Şubat sayımızla birlikte siz kıymetli okurlarımıza “Tevhid” konulu ekimizi de sunuyoruz. Rabbim okuyup, yaşayıp, anlatanlardan olmayı nasip eylesin…

Furkan Nesli



0 Yorum

Yorum Yaz