Furkan Nesli Dergisinin 96. Sayısı Çıktı!

Her ay ele aldığı kapak konusu ve içeriği, gündeme dair yaptığı açıklamalarla ses getirmeye devam eden ve okuyucuların ilgiyle takip ettiği Furkan Nesli Dergisi, "Ümmetin Kurtuluşu İçin; Her An Davet Herkes Davetçi” kapak konusu ile 96. sayısını çıkardı.

Furkan Nesli Dergisinin 96. Sayısı Çıktı!
23 Nis 2019 13:47:36

Furkan Nesli Dergisi 96. sayısında; İslam aleminde yaşanan tüm zulümlerin son bulması için, davetçilik görevinin önemini bir kez daha gündeme taşımak adına “Ümmetin Kurtuluşu İçin; Her An Davet Herkes Davetçi” konusunu ele aldı.

Furkan Nesli Editöründen 96. Sayı;

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin “her ev vakıf her ev medrese, her an davet herkes davetçi olmalı” demesinin ardından “Her an davet herkes davetçi” sloganıyla yola çıkan Furkan Gönüllüleri her evde her mekânda Tevhid konuşuluncaya kadar yola devam ediyor.

Bizler de İslam aleminde yaşanan tüm zulümlerin son bulması için davetçilik görevinin önemini bir kez daha gündemimize taşımak adına Nisan sayımızda bize düşen davet vazifemizi yerine getirerek kapak konumuzu “Ümmetin Kurtuluşu İçin; Her An Davet Herkes Davetçi” olarak belirledik.

Başyazarımız Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Bolu cezaevindeki tutukluluğunun devam etmesi sebebiyle başyazı bölümümüzde kendisinin kamuoyuna ve talebelerine yazmış olduğu kıymetli mektubuna yer verdik. Dileğimiz o dur ki Hocaefendi’nin Mayıs ayında görülecek olan mahkemesinden tahliye kararı çıksın ve bir sonraki sayımızda Başyazarımız yeniden yazılarıyla aramızda olsun…

Tevhid davası yeryüzündeki bütün evlere girinceye dek Peygamberi metotla gayret etmeye devam edenlere selam olsun… Hayırlı okumalar.

Furkan Nesli



0 Yorum

Yorum Yaz