Furkan Nesli, “Gecenin En Karanlık Anı Şafağın En Yakın Olduğu Andır” Kapak Konusu İle Çıktı…

Furkan Nesli Dergisi her ay ele aldığı kapak konusu ve içeriği, gündeme dair yaptığı açıklamalarla ses getirmeye devam ediyor. Furkan Nesli Dergisi Nisan-2018 sayısıyla “Gecenin En Karanlık Anı Şafağın En Yakın Olduğu Andır” kapak konusu ile çıktı.

Furkan Nesli, “Gecenin En Karanlık Anı Şafağın En Yakın Olduğu Andır” Kapak Konusu İle Çıktı…
08 Mayıs 2018 16:18:39

Furkan Nesli her ay ele aldığı kapak konusu ve içeriği, gündeme dair yaptığı açıklamalarla ses getirmeye devam ediyor. Her geçen gün Ümmet-i Muhammed’in çektiği sıkıntılar, yaşadığı zorlukların daha da artması sebebiyle gecenin zifiri karanlığını yaşarken bir yandan da şafağın ümidi ile çıkarılan 84. sayıda bir birinden değerli yazılar Furkan Nesli okurlarının istifadesine sunuldu.

Furkan Nesli Editöründen 84. Sayı;

“Allah mü’minlerin velisidir. Onları karanlıklardan aydınlığa çıkarır…”

Her geçen gün Ümmet-i Muhammed’in çektiği sıkıntılar, yaşadığı zorluklar daha da artıyor. Zor dönemlerden geçiyoruz… Gecenin zifiri karanlığını yaşarken bir yandan da şafağın ümidi ile yolumuza devam ediyoruz. Zalimin zulmü, kafirin küfrü arttıkça ilahi yardımın geleceğini ve tam ‘bitti’ diyeceğimiz yerde aydınlıklara açılan kapıların olduğunu biliyoruz. Sabır ve tevekkül ile Rabbimizin rahmetini kazanmaya çalışarak, o kapıların tokmaklarına vuruyoruz…

Başyazarımız Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin tutukluluk halinin devam etmesi nedeniyle bu ay başyazımızda Hocaefendi’nin “İman ve İmtihan” konulu konferansından alıntı yaptık. Yazarlarımız ise, karanlıkları dağıtmak ve aydınlığa kavuşmak için Allah Rasulü’nün davasını yaymanın gerekliliğine değinerek zulmetten nûra çıkışın nasıl olacağını anlattılar.

İçinde bulunduğumuz mübarek üç aylar vesilesi ile ümmetimizin kurtulması, İslam Medeniyeti’nin yeniden kurulması için Rabbimize niyazda bulunuyor ve El-Veliyy isminin hürmetine bir an evvel aydınlık günlere kavuşmayı temenni ediyoruz. Hayırlı okumalar…

Furkan Nesli



0 Yorum

Yorum Yaz