Furkan Vakfı Adana Sarıçam’da Temsilciliği Açıyor!

Hakkı batıldan ayırma, hak yolunda Öncü Nesil olma gayreti ile başlatılan çalışmalar meyvelerini vermeye devam ediyor. Adana/Sarıçam’da Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin katılımı ile temsilcilik açılışı gerçekleştirilecek

Furkan Vakfı Adana Sarıçam’da Temsilciliği Açıyor!
22 Ara 2017 14:40:32

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı 24 Aralık Pazar günü saat 14:30’da Adana Sarıçam İlçe Temsilciliği ile, yeni hizmet binası açıyor. Açılışa Alparslan Kuytul Hocaefendi de katılacaktır.

Adres:

Şahintepe Mah. Kozan Blv. 110 B1 SARIÇAM/ADANA

Canlı Yayın:

 Sarıçam Temsilcilik Binasının açılışını tvfurkan.comfurkanvakfi.net sitelerinden ve Alparslan Kuytul Hocaefendinin sosyal medya hesaplarından (youtube,facebooktwitter) canlı olarak izleyebilirsiniz.

Sarıçam İlçe Temsilcilik Binamız Açılıyor!

Furkan Eğitim Ve Hizmet Vakfı:

Muhterem Alparslan KUYTUL Hocaefendi’nin de kurucularından olduğu bu vakfın asıl gayesi, hakiki imana ulaşmış, ibadete âşık, ahlak sahibi ve Allah (cc)’ın yeryüzünde hâkimiyeti için meşru yollarla mücadele eden, hayırlı işlerde topluma öncülük yapacak ÖNCÜ BİR NESİL HAZIRLAMAKTIR.

Elazığ‘da da şubesi bulunan Furkan Vakfı, ihtiyaç sahibi ailelere ayni ve nakdi yardımlar yapmakta, öğrencilere burs vermektedir. Vakfımız sürekli olarak tefsir ve siyer dersleri gibi İslami sohbetler yapmakta, her yıl düzenlediği konferanslar, kermes, gezi, makale-şiir yarışmaları, kardeşlik geceleri ve diğer kültürel etkinliklerle halkımızın ihtiyacına cevap vermekte, sahih İslami anlayışın oluşması için çalışmaktadır.



0 Yorum

Yorum Yaz