Furkan Vakfı Bayan Kollarından Adana-Sarıçam'da Muhteşem Program!

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı Bayan Kolları dün Adana Sarıçam’da gerçekleştirdikleri kardeşlik programı ile öncü bir neslin yetişmesi için yaptıkları faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Semra KUYTUL Hocahanımın konuşmacı olarak katıldığı programa halk yoğun ilgi gösterdi.

Furkan Vakfı Bayan Kollarından Adana-Sarıçam'da Muhteşem Program!
16 Kas 2017 23:22:23

Öncü bir neslin hazırlanması amacı ile yola çıkan Furkan Vakfı, Allah'a yaklaşacak, marifetullaha ve muhabetullaha ulaşacak, Allah'ın dünyasında Allah'ın dediği olur söylemiyle yürüyecek bir nesil için tüm engellemelere rağmen faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Dün Semra KUYTUL Hocahanımın katılımı ile Adana Sarıçam’da gerçekleştirilen kardeşlik programı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından sinevizyon gösterimi, şiir dinletisi ve Furkan Vakfı bayan koro ekibi yer aldı. Koro ekibi seslendirdikleri ilahi ve ezgiler ile öncelikle manevi bir atmosfer oluştururken coşkulu anlar da yaşattı.

Ön programın ardından Semra KUYTUL Hocahanım ‘İmanı Korumanın Yolları’ konulu konuşmalarını gerçekleştirdi. Hocahanım konuşmalarının ardından halktan gelen sorulara da cevap verdi.

 

Programdan görüntüler;

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz