Furkan Vakfı Bayan Kollarından Adana'da Muhteşem Konferans

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı Bayan Kolları konferanslar zincirine bir yenisini daha ekleyerek Adana’da üçüncü bayan konferansı gerçekleştirdi. Eğitimci-Yazar Rumeysa Sarısaçlı Hocahanım'ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa yoğun katılım oldu.

Furkan Vakfı Bayan Kollarından Adana'da Muhteşem Konferans
16 Mar 2017 21:22:31

Öncü bir neslin hazırlanması amacı ile yola çıkan Furkan Vakfı, Allah'a yaklaşacak, marifetullaha ve muhabetullaha ulaşacak, manevi âlemde yükselecek hakkı ve hakikati savunacak, Allah'ın dünyasında Allah'ın dediği olur söylemiyle yürüyecek bir nesil için eğitim ve kültürel faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Furkan Vakfı Adana’da bugün (16.03.2017)  üçüncü bayan konferansı gerçekleştirdiler.

Eğitimci Yazar Rumeysa SARISAÇLI Hocahanım'ın konuşmacı olarak katıldığı konferans öncellikle Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle başladı. Ardından sinevizyon gösterimi, şiir dinletisi ve Furkan Vakfı bayan İlahi-Ezgi grubu ilahi ve marşları yer aldı. Koro ekibi seslendirdikleri ezgiler ile coşkulu anlar yaşattı.

Ön programın ardından Rumeysa SARISAÇLI Hocahanım Kur’an Medeniyetine Doğru konulu konferanslarını gerçekleştirdi. Hocahanım konferanslarının ardından halktan gelen sorulara da cevap verdi.

 



0 Yorum

Yorum Yaz