Furkan Vakfı Bayan Kollarından Doğuda ve Batıda Kardeşlik Coşkusu!

Öncü bir neslin hazırlanması amacı ile yola çıkan Furkan Vakfı bugün doğu ve batıda 2 ayrı program gerçekleştirdi. "Allah'ın dünyasında Allah'ın dediği olmalıdır" sloganıyla hareket eden Furkan Hareketi İslam Medeniyetinin inşaası için engellemelere rağmen faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Furkan Vakfı Bayan Kollarından Doğuda ve Batıda Kardeşlik Coşkusu!
25 Mar 2017 20:05:01

Furkan Derneği tarafından Kur’an’daki kardeşlik anlayışını hayatlara yerleştirmek ve iman hakikatlerini yeniden hatırlamak maksadıyla İstanbul’da (batı) Rumeysa Sarısaçlı Hocahanım katılımı ile Gaziantep’te (Güneydoğu) da Semra Kuytul Hocahanımın katılımı ile 2 muhteşem kardeşlik programı gerçekleştirildi.

İSTANBUL

Furkan Derneği İstanbul Bayan Kolları bugün İstanbul'da Furkan Nesli yazarlarından Eğitimci-Yazar Rumeysa Sarısaçlı Hocahanım’ın konuk olarak katıldığı kardeşlik programı gerçekleştirdi. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda, şiir, sinevizyon gösterimi yer aldı. Diriliş ruhu veren ezgi ve marşların seslendirildiği programda coşkulu anlar yaşandı. Program halkın büyük ilgisi ile karşılandı.

GAZİANTEP

Furkan Derneği Gaziantep Bayan Kolları bugün Gaziantep'te Furkan Nesli yazarlarından Eğitimci-Yazar Semra Kuytul Hocahanım’ın konuk olarak katıldığı kardeşlik programı gerçekleştirdi. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda, şiir, ilahi ve sinevizyon gösterimi yer aldı. Program bayanlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Programlardan Kareler;

İSTANBUL

ANTEP



0 Yorum

Yorum Yaz