Furkan Vakfı Nasıl Oluyor da IŞİD Taraftarı İftirasına Maruz Kalıyor?

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin tutuklu yargılandığı Furkan Vakfı davası sonrası yandaş ve tetikçi medya iftiralarını aralıksız devam ediyor. 30 Ocaktan itibaren yandaş medya tarafından gerçekleştirilen algı operasyonu ile Furkan Vakfının tüm silahlı terör örgütleri ile bağlantısı varmış gibi gösterilmeye çalışılmaktadır.

Furkan Vakfı Nasıl Oluyor da IŞİD Taraftarı İftirasına Maruz Kalıyor?
21 Şub 2018 19:50:44

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin tutuklu yargılandığı Furkan Vakfı davası sonrası yandaş ve tetikçi medya iftiralarını aralıksız devam ediyor. 30 Ocaktan itibaren yandaş medya tarafından gerçekleştirilen algı operasyonu ile Furkan Vakfının tüm silahlı terör örgütleri ile bağlantısı varmış gibi gösterilmeye çalışılmaktadır.

Furkan Vakfına ve Alparslan Kuytul Hocaefendiye yandaş ve tetikçi medya tarafından ‘Furkan Vakfı’nın IŞİD ile bağlantısı ortaya çıktı’ şeklinde haberler yapılarak iftiralar atılırken, sosyal medyada Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin IŞİD’e karşı görüş ve eleştirileri ile ilgili onlarca konuşmasının bulunduğu görüldü. IŞID’ın bir Amerikan projesi olduğu görüşünü IŞID’ın ilk çıktığı yıllardan beri dillendiren Hocaefendi aynı zamanda IŞID’e katılmak için giden gençler hakkında da ‘onlara giden samimi gençler telef oluyor’ görüşünü de açıkça belirtmekte.

Ayrıca silahlı mücadeleye karşı sert tavırlarından dolayı, silahlı cihadı destekleyen birçok kişi ve grup tarafından ciddi eleştirilere maruz bırakılmasıda medyaya yansımıştı.

Hocaefendi’nin sosyal medyada IŞİD’e karşı görüş ve eleştirilerinden oluşan onlarca konuşmasının yer almasına rağmen atılan iftiralar tüm çevrelerce ‘Furkan Vakfı nasıl oluyor da bugün IŞİD taraftarı iftirasına maruz kalıyor’ şeklinde yorumlandı.

Hocaefendi’nin 22 Ağustos 2014 tarihinde kendisine sorulan ‘Amerika'nın IŞID'e hava saldırısı düzenlemesini nasıl değerlendiriyorsunuz?’ sorusuna verdiği cevapta da ‘IŞID bir Amerikan projesidir’ görüşünü yinelediği görülüyor.

Soruya Verdiği Cevaptan Bazı Önemli Başlıklar;

Bu IŞID nereden çıktı?

Böyle bir şeyi bir yıl evveline kadar kimse bilmiyordu.

 Birden bire ortaya çıktı ve bütün Irak'ı, Suriye'yi aldı götürüyor.

 Bu ne iştir, böyle bir şey mümkün müdür?

Neden başka bir örgüt böyle bir şey yapamıyor.

 Bu IŞİD nasıl oluyor da her şeyi aldı götürüyor. Bunun arkasında başka güçler var demiştim.

Kıymetli kardeşlerim ben dedim ki; Amerika'nın yeni stratejisi, dünyanın değişik yerlerinde çatışma bölgeleri meydana getirip buralara samimi gençleri çekerek orada imha etmek.

Amerika İslamcılıktan, İslamcılardan kurtulmanın yöntemi olarak bunu seçmiş durumdadır.

Böyle üç beş adamı hapishanelerde işkence yaparak öldürmekle falan olmayacağını anladı.

 Hepsini toptan öldürüyor, hem de birbirine öldürtüyor.

 Mezhep savaşları başlatıyor, sistemlere karşı güya halk hareketleri gibi bir şey başlatıyor. Ondan sonra kendi geri çekiliyor, onları birbirine kırdırıyor.

Bütün Samimi Gençler Telef Oluyor

Kanımız akacaksa aksında, İslam ağacının köküne aksın.

 Şimdi akan kanların nereye aktığı da belirsiz.

Bunun sonucunda İslam'ın gelmeyeceği meydanda.

 Kan akacaksa da İslam ağacının köküne aksın.

Şu anda nereye aktığı belirsiz.

 Şu Savaşların Müslümanlara Faydası Yok, Zararı Var!

 Amerika'nın stratejisini keşfetmek hiç kolay bir şey değil. Amerika bir örgütü önce destekler onu güçlendirir. Güçlenince herkes oraya katılır. İnsanlar kuvvetliden taraftır. Doğru mu, yolu yanlış mı kimse buna bakmaz. Güçlüyse gençler ona katılırlar. Güçlü olanla birlikte olmak insanın fıtratında var. O yüzden birini güçlendiriyor. Hepsi ona katılıyor daha da güçleniyor. Ondan sonra birbirine düşürüyor, kendisi elini bile vurmuyor. Yeri geldiği zaman kendisi böyle operasyonlarla biraz daha adam öldürüyor. Herkes alkışlıyor. Eğer bu olay böyle olmasaydı, Amerika Müslüman insanları öldürseydi bütün Müslümanlar tepki gösterirdi. Şimdi mesela IŞİD'ı vuruyor. Kim tepki gösteriyor? Herkes mutlu ve memnun.

Amerika'nın stratejisi öyle kolay kolay çözülemiyor. Önce destekler sonra da vurur.

Önce Güçlendirir Herkesin Katılmasını Sağlar Sonra Da Temizlik Yapar

 Bunlar devletlerin karışık politikalarıdır

 Özetle şöyle diyebiliriz;

 Amerika ve Avrupa bir örgütü hem destekler hem vururda, bu normaldir.

Bu devletlerin siyasetleri, stratejileri çok basit olmaz. Herkes Amerika'dan şüphelendiği için Amerika bir kaç noktayı vurmak zorunda. Çünkü IŞİD'ı desteklemek ve sessiz kalmak şu anda bir suç gibi. O yüzden Amerika teröre karşı ya, hani öyle bir isim takmış ya kendine onun için bir şeyler yapmak zorunda. Amerika neden Suriye'de Beşar'ı vurmadı. Amerika' nın politikaları, büyük devlet politikası. Hesabına geldiği zaman destekliyor, hesabına geldiği zaman engelliyor. Hesabına geldi mi Beşar'la birlikte oluyor, hesabına geldi mi Beşar'ın karşısına geçiyor Türkiye ile beraber oluyor. Bunlar büyük devletlerin politikaları ama bunu yaşı 18 bir genç anlamaz. O düz mantıkla düşünür. Amerika IŞİD'ı vurduğuna göre demek ki Amerika onu desteklemiyormuş. İşte bu genç mantığı. Yaşlıda olsa siyasetten anlamayan insanın mantığı.

Amerika Bugün Destekler Yarın Karşısına Geçer, Temizlik Yapar

Amerika'nın bir A planı yok yani. Çok planları var. Allah bütün planlarını başına geçirsin diyelim. Onların bir planı varsa Allah'ın da bir planı var elbette. Biz onların bütün planlarını bilemeyiz, tahmin etmeye çalışıyoruz sadece. Anlamaya çalışıyoruz.  Ama çok karışık işler kimin eli kimin cebinde belirsiz. Müslümanlar akıllı olmalıydı. Başkalarının göz kırpmasıyla sokağa çıkmamalıydı. Ne Irak'ta ne de Suriye'de Müslümanlar akıllı olmalı, mezhep savaşlarını engellemeliler.

Bu Bir Tuzak, Yeni Strateji, Müslümanı Müslümana Kırdırmak

 

 

İlgili Haberler;

DAEŞ’in Alpaslan Kuytul Hocaefendi’ye Bombalı Saldırı Hazırlığında Olduğu Ortaya Çıktı!   Semra Kuytul: Yandaş Medya Alçaklıkta Zirveyi Gördü!   Furkan Vakfından 'DAEŞ Çıktı' İddiasına Alparslan Kuytul Hocaefendi’den Cevap!   Yandaş Medyadan Alparslan Kuytul’a DAEŞ İftirası! IŞİD’in Ölüm Tehdidini Yazmayanlar…

İlgili Videolar;

El kaide hakkında ne düşünüyorsunuz?

https://youtu.be/7XYhSGFAdZU

IŞİD Bir Amerikan Projesidir

https://youtu.be/BWladKfdOVY

Alparslan KUYTUL Hocaefendi'den o IŞİD'li Hakkında Açıklama

https://youtu.be/Opmbkq8Pj44

Size IŞİDd'cı diyenlere ne söylemek istersiniz?

https://youtu.be/UaMaSNSpWiw

DEAŞ'ın yayınladığı dergide 'Küfrün Önderlerini Öldürün' başlıklı yazıda yer alan sizin de isminizin bulunduğu suikast listesini nasıl değerlendiriyorsunuz?

https://youtu.be/ozOOnP-il9A

Bazı kimseleri cemaate davet ettiğimizde ön yargılı davranıp "IŞİD misiniz?" diyorlar


https://youtu.be/8vX6jRVtgGA

IŞİD’İN AMERİKAN PROJESİ OLMADIĞI İDDİASINA CEVAP!

https://youtu.be/5NfiRYLC8Jk

El- Kaideci İftirasına Cevap

https://youtu.be/gjYzlIsleM8

Furkan Vakfı'nın El-kaideci, Hizbullahçı olduğunu söylüyorlar. Bu iftiralara nasıl cevap vermeliyiz?

https://youtu.be/df1jYAJ2LlI

IŞİD hakkında. Neden Müslümanlar birbirini öldürüyor?

https://youtu.be/0v_R4JN2ols

IŞİD'in insanların kafasını kesip Tekbir getirmesi hakkında | Alparslan Kuytul Hocaefendi

https://youtu.be/o_gMAkigAe8

 



0 Yorum

Yorum Yaz