Furkan Vakfına Yapılanları Kınayanların Sayısı Hızla Artıyor

Furkan hareketine yapılan acımasız müdehale anına ait görüntülerin sosyal medyada yayılması ile birlikte tüm çevrelerden destek mesajları ile zulmü kınayanların sayısı hızla artıyor.

Furkan Vakfına Yapılanları Kınayanların Sayısı Hızla Artıyor
23 Nis 2017 01:10:34

Furkan hareketine yapılan acımasız müdehale anına ait görüntülerin sosyal medyada  yayılması ile birlikte destek mesajları ile zulmü kınayanların sayısı hızla artıyor.

Furkan vakfı resmi hesabından ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin eşi Semra Kuytul Hocahanım’ın attığı tweet ile destek mesajı gönderen herkese teşekkür edildi.

Bugün saat 17:30 da Adana’da Atatürk parkında İptal edilen Dev Kutlu Doğum Organizasyonu ve geçtiğimiz günlerde hükümete çok yakın isimlerden Cem Küçük'ün Müslümanlar hakkında manyak tipler demesi hakkında basın açıklaması yapmak isteyen Furkan Hareketi mensuplarına polis acımasızca müdahale etti.

Acımasız müdahale ile katılımcıların bir araya gelmesine izin verilmedi. 

Adana Atatürk Caddesi ve civarında çeşitli bölgelerde şiddetli olaylar yaşandı.

Bir araya gelmeye çalışan kalabalıklara ayrı ayrı bölgelerde yüzlerce polis, onlarca TOMA ile gazlı su ve coplarla müdahale etti.

Sosyal medyada #AdanadaAkpZulmü etiketi ile yürekleri sızlatan görüntüler paylaşıldı.

Acımasız müdahaleden etkilenen onlarca kişi hastaneye kaldırılırken, yüze yakın kişi ise gözaltına alındı.

 

Destek mesajlarından bazıları;

 

 

 

 

 

 



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Lokman çiftçi 01 Oca 1970 02:00:00

    Yapılanlar kabul edilir gibi değil basın açıklaması için yapılan bu orantız şiddet kabul edilemez bunun karşılığı bu olmamalıydı polisimizi daha sakin olmaya davet ediyorum


Yorum Yaz