Furkan Vakfına Yapılanların Asıl Sebebi; Bu Hareketin Tevhidi Anlatıyor Olması!

Yıllardır tevhidi söylemleri ve hakkın yanında zulmün karşısında duran Furkan Hareketi AKP hükümetinin çeşitli engellemelerine maruz kalmaktadır. Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi ve Furkan Hareketi mensupları yeni bir engelleme ve sindirme operasyonu ile bugün karşı karşıya.

Furkan Vakfına Yapılanların Asıl Sebebi; Bu Hareketin Tevhidi Anlatıyor Olması!
30 Oca 2018 15:13:18

Yıllardır IŞİD’çi , İran’cı, PKK’cı, Rus taraftarı, FETÖ’cü, İngiliz ajanı gibi çeşitli karalama kampanyaları ile sosyal medya üzerinden kara propagandaya maruz bırakılan Furkan hareketi, hiç bir zaman terör örgütü ile bir bağlantısı bulunmamış ve hiçbir eylemde yer almamıştır.

 Yıllardır halkın gözü önünde bayan-erkek yüzlerce konferans, her hafta aralıksız halka açık tefsir dersleri ve çeşitli İslami programlar düzenleyerek halkın teveccühünü kazanmış bu harekete yapılan bu operasyon halkın büyük tepkisine sebep oldu.

ENGELLEMELERİN GERÇEK SEBEBİ

Alparslan Kuytul Hocaefendi konferanslarının engellenmesi sürecinde yaptığı bir konuşmasında gerçek sebebini şu sözlerle açıkladı.

“…İşte bütün mesele bu hareketin büyümesi!

Artık mızrak çuvala sığmıyor!

Bu hareket İslam medeniyetini savunuyor!

İşte bütün mesele, bu hareketin tevhidi anlatıyor olması!...

Sadece kültürel faaliyet yapıyor olsaydık bizi başlarında gezdirirlerdi. İslam düşmanları tevhidi anlatmamızdan ve büyümemizden rahatsız. Hükümete gelince onlar da kendilerine yönelttiğimiz bir takım meselelerdeki tenkitlerimizden rahatsız.

 Irak politikanızı tenkit ettik haklıyız!

 Suriye politikanızı tenkit ettik haklıyız!

 Laikliği tavsiye ettiniz, tenkit ettik haklıyız!

Allah bir cemaate bir vazife verirse sancağı ona teslim etmek istiyorsa hiç kimse o sancağı elimizden alamayacak.



0 Yorum

Yorum Yaz