Furkan Vakfı'ndan Şanlıurfa ve Konya'da Kardeşlik Programları

Öncü bir neslin hazırlanması amacı ile yola çıkan Furkan Vakfı bugün 2 ayrı ilde 2 ayrı program gerçekleştirdi. "Allah'ın dünyasında Allah'ın dediği olmalıdır" sloganıyla hareket eden Furkan Hareketi İslam Medeniyetinin inşaası için engellemelere rağmen faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Furkan Vakfı'ndan Şanlıurfa ve Konya'da Kardeşlik Programları
11 Mar 2017 18:51:20

Furkan Derneği tarafından Kur’an’daki kardeşlik anlayışını hayatlara yerleştirmek ve iman hakikatlerini yeniden hatırlamak maksadıyla Konya’da Rumeysa Sarısaçlı Hocahanım katılımı ile Şanlıurfa’da da Semra Kuytul Hocahanımın katılımı ile 2 muhteşem kardeşlik programı gerçekleştirildi. Ayrıca Furkan Vakfı genel merkez binasında her cumartesi olduğu gibi bugünde 2 ayrı şehirde kardeşlik programları gerçekleştirilirken tefsir dersi de yapıldı.

KONYA                                                   

 Furkan Derneği Konya Bayan Kolları bugün Konya'da Furkan Nesli yazarlarından Eğitimci-Yazar Rumeysa Sarısaçlı Hocahanım’ın konuk olarak katıldığı kardeşlik programı gerçekleştirdi. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda, şiir, sinevizyon gösterimi yer aldı. Diriliş ruhu veren ezgi ve marşların seslendirildiği programda coşkulu anlar yaşandı. Program halkın büyük ilgisi ile karşılandı.

ŞANLIURFA

 Furkan Derneği Şanlıurfa Bayan Kolları bugün Şanlıurfa'da Furkan Nesli yazarlarından Eğitimci-Yazar Semra Kuytul Hocahanımın konuk olarak katıldığı kardeşlik programı gerçekleştirdi. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda, şiir, ilahi ve sinevizyon gösterimi yer aldı. Program Urfalı bayanlar tarafından yoğun ilgi gördü.



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Ahmet 03 Ara 2017 18:56:00

    Bu program engellenmemis.Buna neden vurgu yok? Dürüst bir haber degil. Semra Kuytul Hocahanim daha dürüst davranmis. Bu tutumlar size yakismamis.


Yorum Yaz