Furkan Vakfı'nı Aklayan Belge Dünya Gündeminde!

Furkan Vakfı ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin terör örgütleriyle bağlantısının olmadığına dair dosyada yer alan istihbarat raporuyla ilgili açılan etiket kısa sürede Türkiye ve Dünya gündeminde ilk sıralarda yer aldı.

Furkan Vakfı'nı Aklayan Belge Dünya Gündeminde!
23 Eyl 2018 12:20:20

Geçtiğimiz günlerde Hocaefendi’nin Avukatı Adem Tural, "Furkan Vakfı’nın ve Hocaefendi’nin terör örgütleriyle bağlantısının olmadığına dair” dosyada yer alan istihbarat raporunu yayınlamıştı. Yayınlanan rapor ile Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin ve kurucusu olduğu Furkan Vakfı'nın hiçbir terör örgütü ile bağlantısının olmadığı ispatlanmış ve yandaş medyanın iftiralarının gerçek yüzü ortaya çıkmıştı. 

30 Ocak operasyonundan bu yana Alparslan Kuytul Hocaefendi ve Furkan Vakfı'na" terör örgütü" suçlaması yapan yandaş ve tetikçi medyanın tüm suçlamalarının asılsız ve iftira olduğunu gözler önüne seren istihbarat raporu ile ilgili bugün Furkan gönüllüleri tarafından açılan #FurkanVakfıİşteBelgesi etiket kısa sürede sosyal medya üzerinden Türkiye ve Dünya gündemine oturarak TT listesinde yerini aldı.
 

Uzun bir süredir her pazar olduğu gibi bu pazar da 227 gündür haksız bir şekilde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin evinin önünde kitap okuma etkinliği için toplananan Furkan Gönüllüleri ise sabırlı bekleyişlerini ümit ve birlik duyguları içerisinde sürdürdüler.

Etkinlik esnasında Kuran'ı Kerim, meal, kitap ve Furkan Nesli Dergisi okuyan kalabalığın oluşturduğu manevi ortamda Alparslan Kuytul Hocaefendi ve diğer mazlum tutuklular için dualar edildiği görüldü.

#FurkanVakfıİşteBelgesi etiketi ile yapılan paylaşımlardan bazıları şu şekilde;

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 



0 Yorum

Yorum Yaz