Furkan Vakfı'nın Diyarbakır Konferansına da İzin Verilmedi

Furkan Vakfı resmi sitelerinde edinilen bilgiye göre Semra Kuytul Hocahanımın konuşmacı olarak katılacağı Diyarbakır’da bayanlara yönelik düzenlemeyi planladıkları Kutlu Doğum Programına da izin verilmedi. Ancak Programın düğün salonunda gerçekleştirilmesine izin verilmemesi sebebi ile programı Diyarbakır dernek binasında gerçekleştireceklerini duyurdular.

Furkan Vakfı'nın Diyarbakır Konferansına da İzin Verilmedi
28 Nis 2017 17:40:14

Furkan Vakfı resmi sitelerinde edinilen bilgiye göre Semra Kuytul Hocahanımın konuşmacı olarak katılacağı Diyarbakır’da bayanlara yönelik düzenlemeyi planladıkları Kutlu Doğum Programına da izin verilmedi. Ancak Programın düğün salonunda gerçekleştirilmesine izin verilmemesi sebebi ile programı Diyarbakır dernek binasın da gerçekleştireceklerini duyurdular.

Furkan Vakfı'nın resmi sitelerinden yayınladıkları duyuru:

Konferanslarımıza Ambargo Devam Ediyor | Diyarbakır Bayan Konferansımız da İptal Edildi

3 yılı aşkındır çeşitli yollarla konferanslarımızın engellenmekte olduğu kamuoyunca bilinirken ve geçtiğimiz günlerde (22 Nisan cumartesi günü) Adana Atatürk parkında gerçekleştirmek istediğimiz programda polisin acımasızca müdahalesi ile karşılaşıldı. Olaydaki polis şiddeti Türkiye gündemine oturdu ancak yetkililer tarafından henüz polis şiddetine karşı bir açıklama ve soruşturma gerçekleşmedi.

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak; Ümmetimizin kurtuluşa susadığı şu dönemde, çağına mucizevi kurtuluş getiren Efendimizi hatırlamak ve O’nu daha iyi anlamak ve davasının farkına vararak hayırlı bir ümmet olmak için Semra Kuytul Hocahanımın konuşmacı olarak katılacağı Diyarbakır’da bayanlara yönelik düzenlemeyi planladığımız Kutlu Doğum Programımıza da izin verilmedi.

Bu şekilde haksız uygulamalarla konferanslarımıza izin verilmemesini şiddetle kınıyoruz. Yapılan bu zulmü siz duyarlı halkımızın vicdanına ve Rabbimize havale ediyoruz.

Tüm Bayan Kardeşlerimize Duyurulur

Programımızın düğün salonunda gerçekleştirilmesine izin verilmemesi sebebi ile programı dernek binamızda gerçekleştireceğiz.

Tarih: 29 Nisan Cumartesi   Saat: 13.30

Yer: Urfa Yolu 1.km Malabadi Otel Karşısı Şenova 1 Apt Altı Kayapınar/DİYARBAKIR

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz