Furkan Vakfı'nın Gaziantep Konferansı da İptal Edildi!

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı yetkilileri resmi internet sitelerinden Gaziantep konferanslarının Valilik tarafından haksız bir şekilde iptal edildiğini duyurdu.

Furkan Vakfı'nın Gaziantep Konferansı da İptal Edildi!
13 Oca 2017 16:15:10

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı yetkilileri vakfın resmi internet sitelerinden 14 Ocak Cumartesi günü Gaziantep’te düzenlemeyi planladıkları konferansları Valilik tarafında hiçbir haklı gerekçe gösterilmeksizin iptal edildiğini duyurdu.

furkanvakfi.net adresinden yayınlanan yazı şu şekilde:

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak; öncü bir neslin hazırlanması ve İslam medeniyetinin yeniden inşası için yurtiçinde ve yurtdışında konferanslar düzenlemekteyiz.

Yaklaşık iki yılı aşkındır çeşitli yollarla engellenen konferanslarımıza bir yenisi daha eklendi.

Gaziantep’te gerekli tüm izinler alınarak 21 Ocak 2017 Cumartesi günü “Dava Yolunda İmtihanlar” konulu  gerçekleştirmeyi planladığımız konferansımız hiçbir haklı gerekçe gösterilmeksizin Valilik kararı ile iptal edildi.

iptaledildi

 

İPTALLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Gerekli tüm izinleri alınmış onlarca konferansımız önce izin verilerek, sonra çeşitli bahaneler ve yollarla bir bir iptal ediliyor.

Konferanslar İslamî tebliğ için bir yoldur ama eğer bu yolu kapatırlarsa Furkan Hareketi’nin Erleri başka yollarla hedefine doğru ilerlemeye devam edecektir.

Bu durumun kamuoyunca bilinmesini istiyor ve hiçbir engellemenin Furkan Hareketi’ni yıldıramayacağını, aksine daha da güçlenerek ilerlemesini sağlayacağını bildiriyoruz…



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Ali Murtaza 01 Oca 1970 02:00:00

    Yasakları kaldırmak için geldik dememişlermiydi? "Bizleri aciz bırakacaklarını sanarak ayetlerimizde alıkoymakta yarışanlar, işte onlar azapta hazır edileceklerdir" (Sebe Suresi 38)


Yorum Yaz