Furkan Vakfı'nın Mersin Konferansına da İzin Yok!

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı yetkilileri resmi internet sitelerinden Mersin konferanslarına da izin verilmediğini duyurdu.

Furkan Vakfı'nın Mersin Konferansına da İzin Yok!
19 Oca 2017 15:47:08

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı yetkilileri vakfın resmi internet sitelerinden 22 Ocak 2017 Pazar günü Mersin'de düzenlemeyi planladıkları konferansa da izin verilmediğini duyurdu.

furkanvakfi.net adresinden yayınlanan yazı şu şekilde:

ARTIK YETER! Mersin Konferansımıza da İzin Yok!

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak; öncü bir neslin hazırlanması ve İslam medeniyetinin yeniden inşası için yurtiçinde ve yurtdışında konferanslar düzenlemekteyiz. Yaklaşık üç yıldır çeşitli yollarla engellenen konferanslarımıza bir yenisi daha eklendi.

22 Ocak 2017 Pazar günü gerçekleştirmeyi planladığımız Mersin’de “Allah’a Yönelmek” konulu konferansımıza hiçbir haklı gerekçe gösterilmeksizin izin verilmedi. Konferanslar İslami tebliğ için bir yoldur ama eğer bu yolu kapatırlarsa Furkan Hareketi’nin Erleri başka tebliğ yollarıyla hedefine doğru ilerlemeye devam edecektir.

Bu durumun kamuoyunca bilinmesini istiyor ve hiçbir engellemenin Furkan Hareketi’ni yıldıramayacağını, aksine daha da güçlenerek ilerlemesini sağlayacağını bildiriyoruz…



0 Yorum

Yorum Yaz